Libnet.ro
UNICEF

05:30

ANAF prelungeste cu doua zile, pana in 27 ianuarie, termenul limita pentru depunerea declaratiilor fiscale

Adevărul Adevărul,
ANAF prelungeste cu doua zile, pana in 27 ianuarie, termenul limita pentru depunerea declaratiilor fiscale

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a propus prelungirea cu doua zile, pana vineri, 27 ianuarie, a termenului limita pentru depunerea declaratiilor fiscale si plata creantelor scadente la 25 ianuarie 2017, se arata intr-un proiect de Ordonanta de Urgenta trimis de Fisc catre Ministerului Finantelor, in vederea initierii procedurii de avizare si a includerii pe agenda de lucru a Guvernului din data de 25 ianuarie. continuă pe Adevărul

ANAF a propus prelungirea cu 2 zile a termenului limita pentru depunerea declaratiilor fiscale

Agentia Nationala de Administratie Fiscala ANAF) a inaintat Ministerului Finantelor Publice proiectul de Ordonanta de Urgenta privind amanarea cu doua zile, pana la 27 ianuarie, a termenului de depunere a declaratiilor fiscale si de plata a creantelor fiscale scadente la 25 ianuarie, anunta institutia prin intermediul unui comunicat de presa.

CSM a prelungit termenul pana la care va analiza proiectele gratierii si a modificarii legislatiei penale si va da un raspuns pe 27 ianuarie

Consiliul Superior al Magistraturii va analiza solicitarea Ministerului Justitiei de avizare a proiectelor care dezincrimineaza conflictul de interese si gratiaza uciderea din culpa pana pe 27 ianuarie, a anuntat institutia. Asta, dupa ce va centraliza punctele de vedere ale instantelor si parchetelor.

Asfaltare 4,9 kilometri de drum in doua zile, FARA OPRIRE. Este posibil! Cat credeti ca ar dura la noi aceeasi operatiune? (VIDEO)

O filmare din aer a surprins modul in care se asfalteaza drumurile in Australia. in numai doua zile, s-au asfaltat mai mult de 4,9 kilometri de sosea in Shire de Moora, la 180 kilometri de.

ANAF cere Guvernului inca 2 zile pentru depunerea declaratiilor fiscale si plata creantelor scadente la 25 ianuarie

ANAF Agentia Nationala de Administrare Fiscala) a inaintat Ministerului Finantelor Publice un proiect de ordonanta care prevede prelungirea cu doua zile, pana pe 27 ianuarie, a termenului de depunere a declaratiilor fiscale si de plata a creantelor.

ANAF solicita prelungirea cu doua zile a termenului limita pentru depunerea declaratiilor fiscale si plata creantelor scadente la 25 ianuarie 2017

ANAF a inaintat proiectul de Ordonanta de Urgenta privind prorogarea termenului de depunere a declaratiilor fiscale si de plata a creantelor fiscale scadente la 25 ianuarie 2017, Ministerului Finantelor Publice, in vederea initierii procedurii de avizare si a includerii pe Agenda de lucru a Guvernului din data de 25 ianuarie, arata oficialii Fiscului. ANAF a initiat acesta propunere avand in vedere faptul ca luna ianuarie reprezinta varful anual de depunere, iar data de 25 ianuarie a. c. este precedata de 4 zile nelucratoare.

Doua zile de festivitati se organizeaza in SUA, cu prilejul investirii noului presedinte, Donald Trump

Festivitatile care marcheaza investirea celui de-al 45-lea presedinte american, Donald Trump, incep joi, 19 ianuarie si vor avea punctul culminant vineri, 20 ianuarie, informeaza ziarul New York Times.

Ger naprasnic in urmatoarele doua zile, minime de minus 22 de grade Celsius

Gerul naprasnic pune stapanire pe jumatate din tara. Temperaturile vor scadea in urmatoarele 2 zile la minus 22 de grade. Meteorologii au emis cod galben de frig cumplit pentru mai multe judete, printre care si Calarasi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2197 seconds )