Libnet.ro
UNICEF

06:15

ANALIZA 2017 este cel mai bun an din cariera Simonei Halep! Care este factorul care a facut diferenta

Adevărul Adevărul,
ANALIZA 2017 este cel mai bun an din cariera Simonei Halep! Care este factorul care a facut diferenta

Simona Halep este cea mai buna jucatoare a anului in curs si nimeni nu-i mai poate ameninta aceasta pozitie pana in 2018. continuă pe Adevărul

Cel mai bun restaurant din Europa este in Romania (FOTO)

Desi romanii sunt desconsiderati si socotiti cetateni de mana a doua ai Europei, ne putem mandri cu cel mai bun restaurant din Europa. in urma concursului Haute Grandeur Global Hotel.

Cel mai bun restaurant din Europa se afla in Romania. A primit cea mai inalta distinctie

Cel mai bun restaurant de hotel din Europa se afla in Targu Mures. in cadrul concursului Haute Grandeur Global Hotel SPA Awards Gala Restaurantul Hotelului Privo din Targu Mures a primit.

S-400 cel mai bun sistem antiaerian? Tactici rusesti de manipulare la televiziunea turca

Mihai Barsan si Radu Cupcea ne ofera o interesanta analiza a modului cum Turcia deformeaza cu buna intentie implicatiile politice ale achizitiei sistemului S400. in data de 12 septembrie 2017, pag.

Care este cel mai primitor oras din lume? Este interzis sa mesteci guma

Potrivit unui nou clasament, nu este vorba de New Orleans, de Berlin sau de Stockholm, ci un loc in care mestecarea gumei este interzisa si mancatul sau bautul in metrou poate duce la o amenda destul de mare. Eeste vorba de Singapore, informeaza The Telegraph.

Ce fixuri au zodiile? Care este cel mai carcotas nativ? Dar cel mai razbunator?

Fiecare zodie are fixuri si obsesii. Iar unele dintre acestea devin suparatoare pentru alti nativi. Iata care sunt acestea: Cele trei zodii care au ca element pamantul - Taur, Fecioara si Capricorn - sunt plin.

Lenovo a devenit cel mai mare producator de PC-uri, dupa o achizitie

Compania Lenovo a devenit relevanta in piata in momentul in care a pus mana pe divizia de sisteme a IBM, iar acum a mai facut o investitie importanta. Deja de cativa ani, piata de PC-uri s-a aflat intr-o scadere constanta a vanzarilor. Smartphone-urile si tabletele au facut o treaba foarte buna in a descuraja utilizatorii [].

Veste proasta pentru romanii cu credite. Indicele ROBOR a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut miercuri pana la nivelul de 1,89%, cel mai mare din noiembrie 2014.

ANALIZA Care este ultima bariera pe care o mai are de trecut Roger Federer pentru a putea fi socotit pe deplin cel mai bun tenismen al lumii din istorie

La 36 de ani Roger Federer are in spate o cariera fantastica, cu foarte multe succese si performante, dublate de castiguri pe masura.

China are un Black Friday care face planeta invidioasa

Black Friday e in Romania pe 17 noiembrie, dar inainte de acest moment China are un eveniment cu adevarat imens. China este cel mai bun exemplu de piata pe care poti sa vinzi orice, mai ales cand vine vorba de bunuri de larg consum. Iar tara asta avea nevoie de o sarbatoare dedicata cumparaturilor la [].

Drumul la banca este mult mai batatorit decat cel catre piata de capital

Drumul la banca, pentru finantarea proiectelor, este mult mai batatorit decat cel catre piata de capital, a spus Stere Farmache, presedintele Directoratului la Fondul Roman de Contragarantare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )