Libnet.ro
UNICEF

15:01

Analiza: Cine ar fi cel mai accesibil adversar din baraj?

Online Sport Online Sport,
Analiza: Cine ar fi cel mai accesibil adversar din baraj?

Romania poate intui pe moment ca va cadea in baraj cu Suedia, Portugalia, Croatia sau Grecia, pana cand FIFA stabilieste clar urnele, vineri. Dintre acestea iata cum vedem noi situatia. continuă pe Online Sport

Cum a ajuns Cluj Napoca cel mai ospitalier oras din intreaga Europa

In vreme ce orasul Cluj Napoca a fost recent desemnat de Comisia Europeana ca fiind cel mai ospitalier oras din Europa, capitala Greciei se pare ca sta cel mai prost la acest capitol.

Van Persie tinteste sa fie cel mai bun golgheter din preliminarii

Robin van Persie are un obiectiv personal, marti seara, cu Turcia. El doreste sa devina de cel mai bun golgheter al preliminariilor Cupei Mondiale 2014, nu doar din Europa, ci din toate zonele de calificare ale FIFA, anunta ziarul De Telegraaf.

Un Porsche 911 vechi de 40 de ani este expus in cel mai nou showroom din Romania al marcii germane

Un Porsche 911 vechi de 40 de ani a ajuns in Centrul Porsche Bucuresti, cel mai nou si mai mare complex auto din Romania in care este reprezentata marca sport germana Porsche. Proprietarul ei, un roman, povesteste ca s-a indragostit de Porsche uitandu-se la serialul Dallas.

A inceput cel mai mare protest din Sanatate.

Sistemul sanitar se confrunta cu cel mai mare protest de dupa caderea lui Nicolae Ceausescu. La greva japoneza participa atat angajatii de la stat, cat si cei din sistemul privat. Organizatorii au calculat ca la aceasta actiune participa aproximativ un sfert de milion de oameni. Totodata, liderul Federatiei Sanitas Cluj, Stefan Roman, a declarat ca la protest iau parte atat reprezentantii sindicatelor, cat si cei ai organizatiilor profesionale, inclusiv Colegiul Medicilor, Colegiul Medicilor .

Romania are pofta de tzatziki inainte de Mondiale. Doar Gica Popescu si Victor Piturca nu vor Grecia la baraj

Tricolorii spera sa aiba parte de cel mai accesibil adversar din urna capilor de serie. Totusi, Baciul avertizeaza ca ni s-a mai indeplinit o data o astfel de dorinta si n-a fost deloc bine.

STUDIU. Bulgaria are cel mai murdar aer din Europa.

Aerul din Bulgaria contine mai multi poluanti atmosferici decat orice alta tara din Europa, potrivit celui mai recent studiu al Agentiei Europene de Mediu, realizat in 386 de orase din Europa. Bulgaria are cele mai mari concentratii de particule de aer si gaz provenite din arderea carburantilor, concentratii care pot cauza grave probleme de sanatate, precum astm sau cancer. De asemenea, Bulgaria are si cea mai mare concentratie de monoxid de carbon si dioxid de sulf, potrivit raportului .

Mircea Lucescu: Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia. N-as recomanda Ucraina

Mircea Lucescu a vorbit despre adversarii pe care Romania ii poate intalni in barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. N-as recomanda Ucraina in acest moment. Cred ca echipa Greciei ar fi cel mai bun adversar pentru noi, a precizat tehnicianul celor de la Sahtior Donetk.

Mircea Lucescu: Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia.

Tehnicianul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, miercuri, ca reprezentativa Greciei ar fi cel mai bun adversar al Romaniei in barajul pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2014, potrivit Mediafax. Ucraina este o echipa puternica in momentul de fata. N-as recomanda deloc Ucraina acum. Croatia este sub nivelul Ucrainei. Nu prea au jucatori din afara, se bazeaza mult pe fotbalistii din campionatul intern. Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia. Nu cunosc .

Maine va fi petrecut pe ultimul drum cel mai trist poet din Europa

Pentru persoanele care doresc sa se deplaseze la bastina poetului va fi pusa la dispozitie o unitate de transport, care va pleca din fata Casei Scriitorilor la ora 10. Doritorii trebuie sa confirme pana pe octombrie, ora 14. 00, la numarul de telefon: 060492920 Laura Cioclea, fiica poetului).

Cetatea Enisala, cel mai vizitat obiectiv turistic din judetul Tulcea.

Cetatea Enisala este cel mai vizitat obiectiv turistic aflat in administrarea Institutului de Cercetari Eco-Muzeale ICEM) Tulcea, numarul vizitatorilor ramanand constant in ultimii ani. In aceasta zona a Romaniei nu sunt foarte multe cetati in picioare. In plus, infrastructura rutiera este bine pusa la punct, zona in care se afla, intre litoral si Delta Dunarii, este un avantaj pentru cetate, iar peisajul, lacurile Babadag si Razim, constituie de asemenea un atu pentru Enisala, a declarat .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )