Libnet.ro
UNICEF

06:30

Analiza New York Times: De la amatori la jihadisti nemilosi. Drumul fratilor Kouachi catre masacrul de la Charlie Hebdo

Hotnews Hotnews,
 Analiza New York Times: De la amatori la jihadisti nemilosi. Drumul fratilor Kouachi catre masacrul de la Charlie Hebdo

In anul care a urmat invaziei SUA in Irak, satul de imaginile cu soldati americani umilind musulmani in inchisoarea Abu Ghraib, un tanar de 22 de ani care livra pizza nu a putut sa mai suporte si a inceput sa isi faca planuri de lupta impotriva trupelor americane. Mai intai a studiat o arma AK-47 pe internet, apoi a luat lectii de la un barbat, folosind un desen manual al armei. Era o tentativa aproape ridicola de jihad, iar pe masura ce ziua plecarii se apropia, tanarul, Cherif Kouachi, a inceput sa se simta din ce in ce mai nesigur de el insusi, scrie New York Times intr-un amplu material in care recreeaza traseul celor doi frati Kouachi, autorii atacului asupra revistei franceze de satira Charlie Hebdo, catre radicalism. continuă pe Hotnews

Miliardarul Carlos Slim a devenit principalul actionar individual al cotidianului 'The New York Times'

Miliardarul mexican Carlos Slim a devenit de curand principalul actionar individual al grupului New York Times, dupa ce a reusit sa-si majoreze participatia de la 8% la circa 17%, informeaza Reuters, citat de Adevarul. ro .

Miliardarul Carlos Slim a devenit principalul actionar individual al cotidianului The New York Times

Miliardarul mexican Carlos Slim a devenit de curand principalul actionar individual al grupului New York Times, dupa ce a reusit sa-si majoreze participatia de la 8% la circa 17%, informeaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )