Libnet.ro
UNICEF

01:05

Analiza numerologica despre politicienii Romaniei, in anul 2016

Antena3 Antena3,
Analiza numerologica despre politicienii Romaniei, in anul 2016

Numerologul Mihai Voropchievici a fost invitatul Alinei Petrescu, intr-o editie speciala, sambata seara, la Antena 3. Voropchievici a explicat si ce rezerva anul 2016, din punct de vedere. continuă pe Antena3

De ce este important anul 2016 pentru Justitie

In anul 2016 se va stabili daca in urmatorii ani vom avea Justitie independenta, cu DNA si inalta Curte functionale, cu instante curajoase; daca vom avea un Consiliu Superior al Magistraturii care sa apere cu adevarat independenta magistratilor.

Anul 2016 incepe cu o serie de taxe reduse, dar si cu majorari la impozitele locale

Anul 2016 incepe cu scaderea cotei generale de TVA de la 24% la 20%, cu TVA 9% pentru apa, atat potabila cat si de uz industrial si agricol, cu un impozit pe dividende de 5%, in scadere de la 16%, cu un regim diferentiat de impozitare pentru microintreprinderi, dar si cu impozite mai mari pentru cladiri, scrie Agerpres.

Cel mai mare risc economic pentru anul 2016

Cel mai mare risc financiar in 2016 ar putea fi cel manifestat pe toata durata anului 2015, releva o analiza Reuters, potrivit zf. ro. Pietele financiare traiesc cu urmarile deflatiei din sectorul energiei .

Astrolog: Anul 2016 va fi rodnic, daca vom renunta la iluzii

Anul 2016 va aduce mai multe surprize si va fi rodnic daca oamenii vor renunta la iluzii si vor incepe a munci. Favoritii astrelor in anul maimutei de foc, simbolul anului care vine, vor fi persoanele pragmatice si intreprinzatoare, sunt doar cateva dintre previziunile pentru anul ce vine, facute de astrologul Lucia Palii.

Evenimentele care vor marca anul 2016

Anul 2016 va fi marcat de alegerile prezidentiale din Statele Unite si alegerile legislative regionale si locale din Rusia. Dar va prezentam si predictiile publicatiei The Economist pe 2016.

FOTO VIDEO Anul 2016 a debutat sub semnul atacurilor si alertelor teroriste

Semnele de inceput de an nu se arata a fi prea bune. 2016 a debutat in lume cu relatari privind amenintari cu atacuri teroriste in Europa si chiar cu atacuri soldate cu morti si raniti in Israel si Afganistan.

Obiective sexuale de indeplinit in anul 2016: cum ne putem imbunatati considerabil viata sexuala

La inceput de an, multi dintre noi ne propunem obiective ambitioase, care sa ne ajute sa evoluam in cariera sau sa devenim mai sanatosi. Dieta si sportul sunt decizii binevenite, dar pentru o viata implinita trebuie mai mult de atat. Iata sase obiective sexuale de atins in anul 2016.

Primele interventii ale salvamontistilor gorjeni din anul 2016

Prima zi din noul an a insemnat pentru salvamontistii gorjeni aflati in zona Ranca si prima zi de munca. Mii de turisti s-au aflat in zona Ranca si multi dintre ei s-au distrat pe partia de schi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )