Libnet.ro
UNICEF

04:40

O analiza subiectiva a celor 10 ani de mandat Traian Basescu

Antena3 Antena3,
O analiza subiectiva a celor 10 ani de mandat Traian Basescu

Cel de al doilea si totodata ultimul mandat de presedinte al Romaniei al lui Traian Basescu a luat sfarsit. Se incheie astfel inca o etapa din istoria Romaniei si a noastra in acelasi timp. Au fost 10 ani. continuă pe Antena3

Ce cadouri a primit Traian Basescu in 2014: presedintele spune ca nu a pastrat niciunul

Traian Basescu a primit in 2014 cadouri in valoare de 1. 895 de euro, cel mai scump fiind o iconita de argint, de 700 de euro, dar fostul presedinte nu a pastrat niciunul dintre bunurile primite cu ocazia unor activitati de protocol.

Traian Basescu petrece Craciunul intr-o vila SRI

Traian Basescu face Craciunul in familie, intr-o vila a SRI din statiunea Olanesti. Fostul presedinte a postat pe fFcebook doua fotografii in care apare impreuna cu sotia, felele, ginerii si cei doi.

FOTO VIDEO Rugaciuni si flori cu ocazia comemorarii a 10 ani de la tsunami-ul devastator din Asia care a ucis peste 200.000 de oameni

Rugaciuni, lacrimi si flori la mormintele celor care in urma cu 10 ani si-au pierdut viata in Asia in urma tsunamiului devastator in care 220. 000 de oameni au murit sau au fost dati disparuti si care a afectat 14 tari din zona Oceanului Indian.

Traian Basescu petrece Craciunul alaturi de familie, la Baile Olanesti

Fostul presedinte Traian Basescu petrece sarbatorile de Craciun la munte alaturi de familia sa, la Baile Olanesti. El a spus in ultima zi de mandat ca tot ce isi doreste e sa stea o periada alaturi de.

De ce nu s-a mai inscris Traian Basescu in PMP dupa incheierea mandatului de presedinte

Traian Basescu declara, in 28 octombrie, intr-o emisiune Adevarul Live, ca a doua zi dupa ce nu va mai fi la Cotroceni se va inscrie in Partidul Miscarea Populara PMP). Analistii contactati de Adevarul au explicat de ce Traian Basescu a decis sa amane acest moment.

Imaginea postata de fostul presedinte, pe Facebook. Traian Basescu s-a fotografiat cu nepotelul in brate

Traian Basescu a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie in care isi tine in brate nepotelul, pe Radu. Traian Basescu a avut un comentariu scurt pe Facebook: Radu, crestinat la biserica Silvestru in.

Biroul lui Traian Basescu de la Palatul Cotroceni va fi sigilat

Biroul lui Traian Basescu de la Palatul Cotroceni va fi sigilat, pentru ca in viitorul apropiat nu va fi folosit de nimeni. Klaus Iohannis a decis imediat dupa ce a ajuns la Cotroceni sa se instaleze in biroul in .

Biroul lui Traian Basescu va fi SIGILAT

Biroul lui Traian Basescu de la Palatul Cotroceni va fi sigilat, sustin surse apropiate presedintiei. Klaus Iohannis s-a instalat in fostul birou in care a lucrat doua mandate Ion.

Traian Basescu a primit in 2014 cadouri in valoare de aproape 2.000 de euro

Fostul sef al statului, Traian Basescu, a primit in 2014, pana la expirarea mandatului, cadouri in valoare de 1. 895 de euro. Cel mai scump cadou a fost o iconita de argint, in valoare de 700 de euro.

FOTO. Unde si cu cine petrece Traian Basescu Craciunul

Fostul presedinte Traian Basescu a postat pe pagina sa de Facebook, in Ajunul Craciunului, doua fotografii in care apare alaturi de sotia, fiicele si nepotii sai in fata bradului impodobit.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )