Libnet.ro
UNICEF

06:00

FOTO. Unde si cu cine petrece Traian Basescu Craciunul

România Liberă România Liberă,
FOTO. Unde si cu cine petrece Traian Basescu Craciunul

Fostul presedinte Traian Basescu a postat pe pagina sa de Facebook, in Ajunul Craciunului, doua fotografii in care apare alaturi de sotia, fiicele si nepotii sai in fata bradului impodobit. continuă pe România Liberă

FOTO Fostul presedinte Traian Basescu petrece Craciunul alaturi de familie

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a postat pe pagina sa de Facebook doua fotografii in care apare alaturi de familia sa, in ajunul Craciunului.

Traian Basescu petrece Craciunul intr-o vila SRI

Traian Basescu face Craciunul in familie, intr-o vila a SRI din statiunea Olanesti. Fostul presedinte a postat pe fFcebook doua fotografii in care apare impreuna cu sotia, felele, ginerii si cei doi.

Traian Basescu petrece Craciunul alaturi de familie, la Baile Olanesti

Fostul presedinte Traian Basescu petrece sarbatorile de Craciun la munte alaturi de familia sa, la Baile Olanesti. El a spus in ultima zi de mandat ca tot ce isi doreste e sa stea o periada alaturi de.

Klaus Iohannis a participat la slujba de Craciun de la o biserica din Sibiu. Traian Basescu a petrecut la Baile Olanesti

Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei, a participat, joi dimineata, alaturi de sotia sa, Carmen, la slujba de Craciun de la o biserica din municipiul Sibiu, in timp ce fostul sef de stat Traian Basescu a petrecut Craciunul alaturi de familie la.

Traian Basescu, inconjurat de familie si nepoti, de Craciun: Fostul presedinte a postat imagini cu cei dragi in jurul bradului (FOTO)

Fostul presedinte, Traian Basescu petrece sarbatorile de iarna in familie la Baile Olanesti. Iar pe pagina sa de Facebook au fost postate mai multe fotografii in care apare toata familia Basescu, de la fii.

Imaginea postata de fostul presedinte, pe Facebook. Traian Basescu s-a fotografiat cu nepotelul in brate

Traian Basescu a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie in care isi tine in brate nepotelul, pe Radu. Traian Basescu a avut un comentariu scurt pe Facebook: Radu, crestinat la biserica Silvestru in.

Traian Basescu, asteptat cu covorul rosu la PMP

Traian Basescu a fost asteptat luni la sediul Partidului Miscarea Populara, insa fostul presedinte i-a lasat sa astepte pe cei de acolo. Primirea pentru fostul presedinte ar fi trebuit sa fie una de gala, cu.

O idee de candidatura: Traian Basescu, primar al Constantei

Plecarea lui Traian Basescu de la Cotroceni a dat nastere unor idei despre cum ar putea sa-si continue fostul sef al statului cariera politica. Fiind constantean, cu familia ramasa in orasul de la malul marii, si avand experienta de primar al Capitalei, Basescu poate fi considerat o solutie pentru concurenta lui Radu Mazare.

Elena Udrea i-a cantat lui Traian Basescu, la final de mandat (VIDEO)

Traian Basescu a sarbatorit sfarsitul de mandat alaturi de sotie si mai multi lideri din PMP, la o berarie din Herastrau. Fostul sef al statului a primit flori si a fost intampinat cu aplauze. Basescu a.

Traian Basescu a postat pe Facebook fotografii cu familia langa bradul de Craciun

Fostul presedinte Traian Basescu a postat pe pagina sa de Facebook, in Ajunul Craciunului, doua fotografii in care apare alaturi de sotia, fiicele si nepotii sai in fata bradului impodobit, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )