Libnet.ro
UNICEF

00:07

Analiza The Guardian: Pedeapsa cu moartea se practica tot mai putin, insa prea multi sunt in continuare executati

Hotnews Hotnews,
 Analiza The Guardian: Pedeapsa cu moartea se practica tot mai putin, insa prea multi sunt in continuare executati

La un moment dat in istorie, fiecare stat apela la pedeapsa cu moartea. Insa astazi, dintre cele 195 de state recunoscute de ONU, numai 37 mai pastreaza aceasta sentinta: unul din cinci. Dintre celelalte, 102 au abolit formal pedeapsa capitala si alte 56 fie nu au mai executat condamnati de mai mult de 10 ani, fie au impus un moratorium formal. The Guardian face o analiza a ratiunii din spatele mentinerii pedepsei cu moartea in anumite state, plecand de la cateva exemple in acest sens. continuă pe Hotnews

The Guardian: Presa din Romania, bantuita de comunism si dominata de capitalism

In cateva din regimurile post-comuniste din Europa, pasii inainte inregistrati in libertatea presei au fost contracarati de pasi inapoi, mai ales in tarile care au fost conduse de dictatori modelati de sovietici, noteaza The Guardian intr-o analiza despre presa din Romania si modul in care aceasta inca se afla sub umbra comunismului, dar alimentata de capitalism.

Raport alarmant: Tot mai multi copii devin infractori. 21 de crime comise de minori, in 2014

Infractionalitatea juvenila este un fenomen tot mai alarmant in Romania, iar varsta debutuluiin lumea infractorilor scade, potrivit cifrelor avansate de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )