Libnet.ro
UNICEF

05:45

Anamaria Prodan, foc si para din cauza scandalului cu Coltescu: O prostie, o tampenie!

Adevărul Adevărul,
Anamaria Prodan, foc si para din cauza scandalului cu Coltescu: O prostie, o tampenie!

Impresarul FIFA a comentat incidentul de la meciul PSG - Istanbul Basaksehir, care a cauzat intreruperea partidei dupa doar 14 minute si reluarea ei, abia a doua zi. continuă pe Adevărul

Anamaria Prodan, reactie geniala dupa scandalul rasismului lui Coltescu: Eu asta as fi facut in locul lui

Scandalul rasismului in care este implicat arbitrul roman este departe de a se incheia. Anamaria Prodan se numara printre cei care i-a luat apararea lui Sebastian Coltescu. Sotia lui Reghe a avut o reactie geniala. Ce spune Anamaria Prodan despre scandalul urias de rasism Dupa ce Sebastian Coltescu l-a facut negru pe Pierre Webo, secundul .

Veste proasta pentru pensionari, in aceasta dimineata. Ce se va intampla cu pensiile din cauza crizei sanitare

Sunt vesti proaste pentru pensionari, in aceasta dimineata. S-a aflat ce se va intampla cu pensiile din cauza crizei sanitare. Cum influenteaza coronavirusul pensiile, vedeti in aricolul de mai jos. Criza sanitara si cea economica afecteaza grav pensiile. Ce se intampla in toata lumea Socul economic de pe piata muncii, provocat de coronavirus, creste presiunea .

Ce se va intampla cu familia regala, din cauza Printului Charles. Jurnalistii britanici au dat verdictul

Profetia expertilor. Familia regala britanica, pe duca din cauza Printului Charles. Serialul The Crown a redeschis ranile. Dinastia de nebuni. Punctul in care ar putea ajunge familia regala daca Printul Charles ar ocupa tronul in lipsa Reginei Elisabeta a II-a Admiratorii Printesei Diana sunt furiosi ca Printul Charles ar putea urca pe tron. De altfel, .

EXCLUSIV Denisa Manelista a trecut prin chinuri groaznice din cauza bolii. Cine a obligat-o sa cante desi mai avea putin de trait

Au trecut trei ani si jumatate de la moartea fulgeraroare a Denisei Manelista! in urma ei au ramas lacrimi de disperare si de durere, dar si un razboi aprig ce se poarta intre familia artistei si impresarul Denisei Raducu, Florin Peste. Denisa, chinuita de impresar inainte sa moara? Acestia se razboiesc pe averea solistei rezultata .

Un deputat PSD a murit din cauza COVID-19

Deputatul PSD de Buzau Sebastian Radu 49 de ani) a murit din cauza COVID, potrivit unui anunt facut.

Tribunalului Galati isi restange activitatea din cauza numarului mare de angajati infectati cu Covid-19

Tribunalul Galati isi restrangeactivitateajudiciara pana pe 23 decembrie din cauza numaruluide angajati infectati cu Covid-19, potrivit unuicomunicat al institutiei, citat deagerp.

Tribunalul Galati isi restange activitatea din cauza numarului mare de angajati infectati cu Covid-19

Tribunalul Galati isi restrangeactivitateajudiciara pana pe 23 decembrie din cauza numaruluide angajati infectati cu Covid-19, potrivit unuicomunicat al institutiei, citat deagerp.

Fostul selectioner argentinian Alejandro Sabella a murit la 66 de ani. Starea fostului selectioner argentinian se agravase din cauza unei infectii nosocomiale

Fostul selectioner argentinian Alejandro Sabella a murit la 66 de ani. Starea fostului selectioner argentinian se agravase din cauza unei infectii nosocomiale stire in curs de.

Iulia Vantur a ajuns la tribunal din cauza averii. Judecatorii au luat decizia

Iulia Vantur a ajuns la tribunal, unde se lupta pentru averea de la Iasi. Vedeta de televiziune s-a trezit cu un proces pentru un teren pe care il detine impreuna cu tatal ei. Iulia Vantur si tatal ei, chemati la tribunal de un vecin. Decizia judecatorilor Pentru ca acolo a dus-o destinul, sau de dragul .

Europa, indignata din cauza lui Coltescu: Ce au scris marile publicatii si ce decizie a luat UEFA

Un meci aparent banal, PSG - Istanbul BB, a devenit capul de afis pentru intalnirile de marti seara din grupele Ligii Campionilor. Iar asta dintr-un motiv nedorit, dupa un incident rasist provocat de Sebastian Coltescu 43 de ani).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )