Libnet.ro
UNICEF

05:30

Anamaria Prodan ia si pielea de pe Man: Ce suma ii va cere in instanta

Adevărul Adevărul,
Anamaria Prodan ia si pielea de pe Man: Ce suma ii va cere in instanta

Dupa o saptamana de atacuri verbale violente, mai intai, la adresa lui Gigi Becali si, apoi, la adresa fotbalistului transferat la Parma, impresarul FIFA va trece la actiuni concrete. continuă pe Adevărul

Anamaria Prodan il distruge si pe Man: Daca n-ai ce iti trebuie in pantaloni.... Cu ce il ameninta pe Denis

Scandalul nascut in Romania, dupa modul in care s-a facut trecerea lui Denis Man la Parma, continua. Si intra in etapa in care se fac referiri la barbatie.

Ce a facut Becali, dupa ce Anamaria Prodan l-a amenintat cu bataia. Apropiatii celor doi sunt socati

Scandal imens intre doua personaje extrem de controversate din Romania. Ce se intampla intre Gigi Becali si Anamaria Prodan? Ce a facut celebrul afaceristul dupa ce impresara l-a amenintat cu bataia? Scandal Gigi Becali-Anamaria Prodan: ce a facut afaceristul dupa ce a fost amenintat de impresara cu bataia? Scandal urias in lumea fotbalului in urma .

DigiSport: Anamaria Prodan scoate asii din maneca: ce avere i-a cerut Man pentru transfer si datoria care-l tine captiv la Becali

Scandalul dintre Anamaria Prodan si familia Becali, dupa transferul lui Dennis Man la Parma, scoate la iveala detalii care, in mod normal, nu ar fi accesibile publicului.

Ce a facut Gigi Becali dupa ce a jignit-o pe Anamaria Prodan. Impresara a povestit tot

Anamaria Prodan si Gigi Becali si-au aruncat vorbe dure in spatiul public in ultima saptamana. Ce a povestit impresara dupa scandalul dintre cei doi si ce replica i-a dat paronul FCSB. Ce spune Anamaria Prodan despre cearta cu Gigi Becali Gigi Becali si Anamaria Prodan au fost protagonistii unui scandal care a avut loc in .

Ce imagini au scapat pe internet, dupa zvonurile de divort dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Zvonurile divortului dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf nu sunt de ieri sau de azi, separarea celor doi fiind subiect de discutie deja de ani buni. Ce imagini au revenit in atentia fanilor cuplului in aceasta perioada sensibila? Detaliul observat de fani, dupa zvonurile de divort dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf Zvonurile aruncate in .

Anamaria Prodan a scos armele la Gigi Becali. Ce amenintare colosala i-a facut, razboiul a inceput

Anamaria Pordan l-a amenintat pe Gigi Becali dupa ce a vorbit la TV despre familia sa. Este penibil. Are un metru cu mainile ridicate, pe scaunel! Jur ca il trimit la puscarie. Anamaria Prodan l-a amenintat cu inchisoarea pe Gigi Becali Anamaria Prodan s-a infuriat dupa declaratiile facute de patronul FCSB, sambata, la finele meciului .

Banul, ochiul dracului: S-a aflat ce comision a ratat Anamaria Prodan la transferul lui Denis Man

Multi s-au intrebat cum de impresarul FIFA, mereu cu vorbe dulci la adresa lui Gigi Becali, a ajuns sa-l desfiinteze pe acesta la televizor. Explicatia consta in suma uriasa pe care sotia lui Reghecampf tocmai a pierdut-o, dupa ce a fost scoasa din joc, in cea mai mare afacere din istoria campionatului romanesc.

Anamaria Prodan, dezvaluiri despre familia Becali: Cum e, de fapt, relatia dintre Gigi si Giovanni

Scandalul declansat dupa transferul lui Denis Man la Parma va continua mult de acum incolo. Si, cu siguranta, va aduce in atentia publicului detalii la care, in mod normal, nimeni n-ar fi avut acces.

Anamaria Prodan, furibunda! A inovat in materie de jigniri la adresa lui Becali si l-a amenintat cu bataia

Scandalul dintre Gigi Becali si Ana Maria Prodan, iscat de transferul jucatorului Dennis Man la Parma, este departe de a se fi incheiat.

Anamaria Prodan, facuta KO de Becali: Decizie radicala anuntata la miezul noptii

Dupa trei zile in care partile implicate in conflict s-au jignit, ca la usa cortului, latifundiarul din Pipera a trecut la masuri concrete. Si s-a asigurat ca, atat timp cat el va conduce FCSB, impresarul FIFA nu va mai castiga niciun cent de pe urma acestui club.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )