Libnet.ro
UNICEF

01:06

Anamaria Prodan, dezvaluiri despre familia Becali: Cum e, de fapt, relatia dintre Gigi si Giovanni

Adevărul Adevărul,
Anamaria Prodan, dezvaluiri despre familia Becali: Cum e, de fapt, relatia dintre Gigi si Giovanni

Scandalul declansat dupa transferul lui Denis Man la Parma va continua mult de acum incolo. Si, cu siguranta, va aduce in atentia publicului detalii la care, in mod normal, nimeni n-ar fi avut acces. continuă pe Adevărul

Ca la usa cortului! Anamaria Prodan calca in picioare familia Becali: Niste sobolanei!

Transferul lui Denis Man la Parma s-a finalizat, circul jenant care arata nivelul unor oameni din fotbalul romanesc e abia la inceput. Si a intrat intr-o noua etapa: cea in care se fac referiri la rozatoare si trimiteri la controale la cap.

Anamaria Prodan a scos armele la Gigi Becali. Ce amenintare colosala i-a facut, razboiul a inceput

Anamaria Pordan l-a amenintat pe Gigi Becali dupa ce a vorbit la TV despre familia sa. Este penibil. Are un metru cu mainile ridicate, pe scaunel! Jur ca il trimit la puscarie. Anamaria Prodan l-a amenintat cu inchisoarea pe Gigi Becali Anamaria Prodan s-a infuriat dupa declaratiile facute de patronul FCSB, sambata, la finele meciului .

DigiSport: Anamaria Prodan scoate asii din maneca: ce avere i-a cerut Man pentru transfer si datoria care-l tine captiv la Becali

Scandalul dintre Anamaria Prodan si familia Becali, dupa transferul lui Dennis Man la Parma, scoate la iveala detalii care, in mod normal, nu ar fi accesibile publicului.

Ce a facut Gigi Becali dupa ce a jignit-o pe Anamaria Prodan. Impresara a povestit tot

Anamaria Prodan si Gigi Becali si-au aruncat vorbe dure in spatiul public in ultima saptamana. Ce a povestit impresara dupa scandalul dintre cei doi si ce replica i-a dat paronul FCSB. Ce spune Anamaria Prodan despre cearta cu Gigi Becali Gigi Becali si Anamaria Prodan au fost protagonistii unui scandal care a avut loc in .

Anamaria Prodan, primele declaratii despre divortul de Reghecampf dupa ce Gigi Becali i-a dat de gol

Scandal mare in fotbal intre deja celebrul Gigi Becali si cuplul cu vechime Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf. Ieri, latifundiarul din Pipera a facut o marturisire socanta pentru lumea fotbalului si a showbizului: cei doi ar dori sa divorteze. Acum, Anamaria Prodan a oferit primele declaratii despre divortul de Reghecampf dupa ce Gigi Becali i-a .

DigiSport: Nu doar Dennis Man a tradat-o pe Anamaria Prodan: I-am luat de jos si i-am pus pe bordura! Cine i-a mai zis pa agentei

Dennis Man 22 de ani) s-a transferat de la FCSB la Parma pentru 13 milioane de euro, tranzactie din care Anamaria Prodan a fost sarita in ultimul moment.

Irina Loghin, dezvaluiri despre medicii de la Matei Bals dupa ce a fost internata in pavilionul ars

Irina Loghin a facut dezvaluiri despre medicii de la Matei Bals dupa ce a fost internata in pavilionul ars. Ce apune celebra cantareata, cititi in articolul de mai jos. Irina Loghin, internata in pavilionul de la Matei Bals care a luat foc. Nu inteleg cum s-a putut intampla Irina Loghin a facut dezvaluiri despre medicii .

Gigi Becali, turbat: A trecut la dezvaluiri despre Anamaria Prodan

Patronul FCSB a facut o criza de nervi, dupa ce a aflat despre ultimele declaratii date de impresarul FIFA, in care tot clanul Becali e, pur si simplu, calcat in picioare. Furios, latifundiarul a schimbat tonul si l-a atentionat si pe Laurentiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, furibunda! A inovat in materie de jigniri la adresa lui Becali si l-a amenintat cu bataia

Scandalul dintre Gigi Becali si Ana Maria Prodan, iscat de transferul jucatorului Dennis Man la Parma, este departe de a se fi incheiat.

Anamaria Prodan, facuta KO de Becali: Decizie radicala anuntata la miezul noptii

Dupa trei zile in care partile implicate in conflict s-au jignit, ca la usa cortului, latifundiarul din Pipera a trecut la masuri concrete. Si s-a asigurat ca, atat timp cat el va conduce FCSB, impresarul FIFA nu va mai castiga niciun cent de pe urma acestui club.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )