Libnet.ro
UNICEF

15:45

ANAT: Proiectul privind garantarea pachetelor turistice va duce la scumpirea vacantelor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ANAT: Proiectul privind garantarea pachetelor turistice va duce la scumpirea vacantelor

Proiectul de ordonanta simpla privind transpunerea Directivei Europene pentru garantarea pachetelor turistice, trimis pe circuitul de avizare de Ministerul Turismului si Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, va avea efecte catastrofale. continuă pe Wall-Street Ro

ANAT: Proiectul Ministerului Turismului privind garantarea pachetelor turistice, catastrofal pentru industrie

Ministerul Turismului si Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) au dat la avizat un proiect de Ordonanta catastrofal pentru industria de turism, care va duce la inchiderea multor agentii de turism, majoritatea IMM-uri, respectiv la scumpirea vacantelor, sustine Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT), intr-un comunicat de presa.

ANAT critica proiectul care garanteaza pachetele turistice: Este catastrofal. Va inchide multe agentii

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT) critica in termeni duri modul in care Ministerul Turismului si ANPC au transpus Directiva europeana privind garantarea pachetelor turistice, avertizand ca acest proiect de act normativ este catastrofal pentru turism si va duce la inchiderea multor agentii.

Ministrul DISCOTECA Teodorovici s-a razgandit: Proiectul privind plafonarea pretului la gaze a fost retras

Proiectul privind plafonarea pretului la gaze care prevedea reducerea si plafonarea pretului la gaze la 55 lei/Mwh pana la 30 iunie 2021 a fost retras de pe site-ul Ministerului Finantelor.

Ministerul Finantelor retrage de pe site proiectul privind plafonarea pretului la gaze

Proiectul de hotarare prin care Ministerul Finantelor intentiona sa plafoneze la 55 lei/Mwh pretul maxim de vanzare al gazelor naturale din productia interna a fost retras de pe site-ul institutiei.

Proiectul privind plafonarea pretului la gaze nu se mai gaseste pe site-ul Ministerului Finantelor Publice

Ministerul Finantelor Publice MFP) pare ca a retras pe de site proiectul care prevedea reducerea si plafonarea pretului la gaze la 55 lei/Mwh pana la 30 iunie 2021.

Proiectul privind plafonarea pretului la gaze a fost retras de pe site-ul Ministerului Finantelor Publice. Teodorovici: Vom discuta despre acest subiect cnd cu totii vom fi pregatiti

Ministerul Finantelor Publice MFP) a retras pe de site proiectul care prevedea reducerea si plafonarea pretului la gaze la 55 lei/Mwh pana la 30 iunie 2021. Decizia a fost confirmata de ministrul Teodorovici, care a precizat ca vom discuta despre acest subiect cand cu totii vom fi pregatiti.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )