Libnet.ro
UNICEF

13:15

Dr. Anatol Burlacioc, medic din Suceava infectat cu coronavirus: Starea mea se inrautatea pe zi ce trecea

Antena3 Antena3,
Dr. Anatol Burlacioc, medic din Suceava infectat cu coronavirus: Starea mea se inrautatea pe zi ce trecea

Dr. Anatol Burlacioc, medic la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava, infectat cu coronavirus in focarul din spital, a povestit la Sinteza Zilei clipele de groaza prin care a trecut din momentul in care a fost confirmat cu COVID-19. continuă pe Antena3

Medic din Suceava infectat cu COVID-19: Flutur e in spital ca sa nu dea socoteala. Sistemul lui mafiot ne-a adus aici

Un medic din Suceava infectat cu Covid-19 a povestit pentru Libertatea cum a ajuns spitalul in situatia critica in care se afla, sustinand ca presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a creat problemele inca din toamna anului trecut.

Un medic de famile din Constanta, infectat cu coronavirus, se zbate intre viata si moarte

Un medic de familie din judetul Constanta, infectat cu COVID-19, se afla in stare critica la terapie intensiva, la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta.

Un politician USR din Suceava a murit de COVID-19

Un politician USR din Suceava a murit, sambata, dupa ce a fost infectat cu coronavirus.

Pacientii din Suceava care nu sunt imbolnaviti cu noul coronavirus vor fi preluati de Spitalul Militar Iasi

Pacientii din Suceava care nu au COVID-19 vor fi preluati de Spitalul Militar Iasi.

Asistentele din Suceava au fost chemate sa refaca testul de coronavirus, insa au gasit corturile inchise - VIDEO

Procurorii au descoperit ca testarea la spitalul din Suceava a fost facuta ilegal. Asistentele au fost chemate astazi sa fie testate, insa au gasit corturile inchise si au asteptat ore intregi.

Radu Tudor, interviu-eveniment cu generalul Paul Oprea, comandantul medical al spitalului din Suceava

Secretarul de stat, Ionel Paul Oprea, comandantul medical al spitalului din Suceava, a vorbit, sambata, in exclusivitate pentru Antena 3, despre cum se desfasoara acum activitatea in Spitalul Judetean din Suceava, grav afectat de pandemia de coronavirus.

Gravidele din Suceava nu mai au maternitate in oras, iar in alte spitale din regiune de multe ori sunt refuzate pe motivul lipsei de locuri Medicii le-au sfatuit sa nasca acasa

Gravidele din Suceava nu mai au maternitate in oras, dupa ce Spitalul Judetean a fost transformat in centru pentru ingrijirea bolnavilor de COVID 19, iar femeile care trebuie sa nasca in acesta perioada sunt indrumate fie sa nasca acasa, fie la alte spitale din regiune, unde de multe ori nu sunt primite pe motivul lipsei de locuri, a declarat pentru HotNews. ro Irina Popescu, vicepresedinta Asociatiei Asociatiei Moaselor Independente din Romania.

Sorin Hancu, Presedintele Colegiului Medicilor din Suceava despre militarizarea Spitalului Judetean: Am incredere ca vor lua masurile necesare (VIDEO)

Dupa demisii succesive la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava, joi doctorul militar col. Daniel Ionut Derioiu a preluat functia de manager. Totodata, ministrul Sanatatii a precizat ca.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, testat din nou pentru coronavirus: Rezultatul este negativ

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost testat din nou pentru coronavirus, iar rezultatul este negativ.

Medic din Iasi care vrea sa plece voluntar la Suceva, marturii cutremuratoare: Va zic eu, o sa se moara de foame nu de boala!

Medicul ginecolog Monica Holicov, de la spitalul din Iasi, a cerut sa mearga la Suceava, voluntar, pentru a da o mana de ajutor in focarul de infectie coronavirus de la Suceava.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )