Libnet.ro
UNICEF

16:15

Anatol Salaru: Daca Traian Basescu nu se implica in politica din Moldova, exista riscul ca Parlamentul sa fie controlat de socialisti

Adevărul Adevărul,
Anatol Salaru: Daca Traian Basescu nu se implica in politica din Moldova, exista riscul ca Parlamentul sa fie controlat de socialisti

Presedintele executiv al Partidului Unitatii Nationale PUN), Anatol Salaru, sustine ca Traian Basescu, fostul sef de stat roman si actualul presedinte de onoare al PUN, ar putea veni o data la doua saptamani in Republica Moldova pentru a se implica in politica din stanga Prutului. continuă pe Adevărul

Anatol Salaru: Romania are datoria sa se intoarca inapoi in Basarabia VIDEO

Presedintele executiv al Partidului Unitatii Nationale, Anatol Salaru, considera ca Romania trebuie sa se intoarca in Republica Moldova, acolo de unde a plecat in 1940. in opinia sa, intoarcerea Romaniei trebuie sa fie urmata de realizari economice pentru Chisinau, in asa fel ca pe malul stang al Prutului sa fie adusa bunastarea, iar oamenii sa-si doreasca Unirea.

Traian Basescu: Kovesi si Coldea au avut un plan de epurari prin arestari si compromiteri. Daca as fi in locul Elenei Udrea m-as duce direct la CEDO

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, marti, dupa acuzatiile lansate de procurorul Mihaela Iorga la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ca daca ar fi in locul Elenei Udrea nu ar mai sta nicio clipa, ci s-ar duce la CEDO.

El va fi noul presedinte al PMP. Cine este favoritul lui Traian Basescu

Traian Basescu, liderul PMP, a precizat ca la viitorul Congres al PMP se va retrage din fruntea partidului. in urma acestei decizii, mai mult persoane din partid si-au exprimat dorinta de a-i lua locul,.

El va fi noul presedinte al PMP. Cine e favoritul lui Traian Basescu

Traian Basescu, liderul PMP, a precizat ca la viitorul Congres al PMP se va retrage din fruntea partidului. in urma acestei decizii, mai mult persoane din partid si-au exprimat dorinta de a-i lua locul,.

Traian Basescu, atac FARA PRECEDENT la adresa lui Kovesi

Dupa ce mai multe inregistrari cu Laura Codruta Kovesi au iesit la iveala, Traian Basescu a lanst un atac la adresa DNA. Acesta spune ca este o atmosfera apasatoare in cadrul institutiei, iar.

Traian Basescu: GRESEALA pe care am facut-o eu, de a pune oameni cu ZERO EXPERIENTA in functii, nu trebuie repetata!

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca informatiile aparute in ultima perioada in spatiul public privind.

Traian Basescu: Nu imi asum ce a facut sefa DNA in ultimii doi ani. Kovesi este pe mandat dat de presedintele Iohannis

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, marti, la postul de televiziune B1 TV, ca nu isi asuma actiunile din ultima perioada a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, desi el a fost cel care a numit-o la conducerea institutiei de forta, in 2013.

Traian Basescu: Introducerea unui impozit pe cifra de afaceri este o intoarcere in paleoliticul fiscal

Presedintele PMP Traian Basescu a declarat marti ca introducerea unui impozit pe cifra de afaceri reprezinta o intoarcere in paleoliticul fiscal si a subliniat ca in Uniunea.

Traian Basescu: Justitia demonstreaza ca este incapabila sa se autoadministreze. Multi oameni politici simt abuzurile procurorilor, dar sunt si judecatori care traiesc cu psihoza abuzurilor

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, Traian Basescu, sustine ca Justitia este incapabila sa se autoadministreze, astfel ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar trebui sa ia masuri de urgenta.

Traian Basescu: Justitia este incapabila sa se autoadministreze

Presedintele PMP Traian Basescu a declarat marti ca situatia creata in sistemul judiciar arata ca justitia este incapabila sa se autoadministreze si considera ca seful statului, CSM si ministrul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2308 seconds )