Libnet.ro
UNICEF

08:30

El va fi noul presedinte al PMP. Cine este favoritul lui Traian Basescu

B1 B1,
El va fi noul presedinte al PMP. Cine este favoritul lui Traian Basescu

Traian Basescu, liderul PMP, a precizat ca la viitorul Congres al PMP se va retrage din fruntea partidului. in urma acestei decizii, mai mult persoane din partid si-au exprimat dorinta de a-i lua locul,. continuă pe B1

El va fi noul presedinte al PMP. Cine e favoritul lui Traian Basescu

Traian Basescu, liderul PMP, a precizat ca la viitorul Congres al PMP se va retrage din fruntea partidului. in urma acestei decizii, mai mult persoane din partid si-au exprimat dorinta de a-i lua locul,.

Costinela Dragan, noul presedinte al Global Compact Network Romania

Incepand cu luna iulie, Costinela Dragan, Sustainability and Communications Manager al KMG International Grupul Rompetrol), devine noul presedinte al Global Compact Network Romania GCNRo), potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Elena Basescu l-a inlocuit pe fostul sot. Cine este BARBATUL care a insotit-o la cumparaturi (FOTO)

Elena Basescu nu ii duce dorul fostului sot. Chiar daca nu este usor sa aiba grija de cei doi copii ai familiei, fiica mai mica a fostului presedinte Traian Basescu stie cum sa-si faca timp de.

Bogdan Badea, noul presedinte al Directoratului Hidroelectrica

Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica a numit, astazi, un nou Directorat, format din Bogdan Badea, presedinte, Mihai Bratu si Mihai Zdru, membrii, potrivit unor surse din piata. Bogdan Badea este fost secretar de stat la Ministerul Energiei, Mihai Zdru este fost director Transelectrica, iar Marian Bratu este Manager la Departamentul Mentenanta Hidroelectrica. Se pare ca, prin schimbarea executivilor anteriori, Ministerul Energiei si-a incalcat intelegerea cu actionarul minoritar Fondul Proprietatea, sustin voci din piata.

Leonardo Badea, noul Presedinte al Consiliului ASF

Leonardo Badea a fost numit in functia de Presedinte al Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) - membru executiv, iar Ovidiu Razvan Wlassopol a fost numit in functia de Prim-vicepresedinte - membru executiv - al Consiliului ASF, hotararea fiind adoptata in sedinta din data de 28 iunie anul curent, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Turneul de la Wimbledon. Cine este adversara Simonei Halep in turul trei

Simona Halep o va avea ca adversara in turul trei la Wimbledon pe Shuai Peng. Jucatoarea de 31 de ani din China ocupa locul 37 mondial si cea mai buna performanta a sa la Wimbledon este turul.

Un milion de dolari pe capul unui roman. Cine este barbatul care a ingrozit lumea

Nicolae Popescu, zis si Nae Popescu, Nicolae Petrache sau Nae Stoichitiu, un tanar originar din Alexandria, este cel mai cautat roman. Din 2014 se afla pe locul doi in topul FBI al celor mai mari.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )