Libnet.ro
UNICEF

17:30

Anca Alexandrescu, dezvaluiri din culisele PSD: Blestemul care pare sa urmareasca PSD la nesfarsit

Antena3 Antena3,
Anca Alexandrescu, dezvaluiri din culisele PSD: Blestemul care pare sa urmareasca PSD la nesfarsit

Anca Alexandrescu, fost consilier al lui Liviu Dragnea in vremea in care acesta conducea PSD, a facut dezvaluiri din culisele PSD, astazi, intr-un articol pe site-ul recent lansat realitateadinpsd. net. continuă pe Antena3

Dezvaluiri din culisele PSD. Vasile Dancu nu urmareste decat dezintegrarea PSD-ului

Anca Alexandrescu, fost consilier al lui Liviu Dragnea in vremea in care acesta conducea PSD, a facut dezvaluiri din culisele PSD, vineri, intr-un articol pe site-ul realitateadinpsd. net. Aceasta a lansat mai multe atacuri la adresa lui Vasile Dancu, fost PSD-ist care ar vrea sa candideze pentru o functie de conducere.

Din culisele cinematografiei. Cum i-a fost interzisa actorului Constantin Codrescu participarea la Cannes

Pelicula La Moara cu noroc 1957), regizata de Victor Iliu, a fost al doilea lungmetraj autohton nominalizat la Palme dOr, dupa Afacerea Protar 1956). Cap de afis, alaturi de Geo Barton, Ioana Bulca sau Colea Rautu, Constantin Codrescu fusese initial nominalizat pentru a face parte din delegatia care a insotit pelicula la Cannes, insa in cele din urma a fost nevoit sa ramana pe loc din cauza delatiunilor colegilor sai de breasla.

Ionel Danca: PSD, ultimul care ar trebui sa vorbeasca despre coronavirus. Cand am venit la guvernare, stocurile de material sanitar de urgenta din rezervele statului erau goale (VIDEO)

Ionel Danca, seful Cancelariei premierului interimar Ludovic Orban, sustine ca politicienii din PSD sunt ultimii care ar trebuie sa mai aiba curajul sa vorbeasca pe tema coronavirus, in conditiile in.

Exclusiv! Reactia prefectului din Bihor despre persoanele care ar fi trebuit sa fie izolate la domiciliu: Erau plecate la cumparaturi!

Masura izolarii la domiciliu, a unor persoane sosite de curand din Italia, pare a fi complet ineficieinta. Cel putin la Bihor, unde cativa asa zisi izolati nu au fost gasiti acasa. S-a intamplat azi cand, echipele mixte formate din inspectorii DSP si politisti au controlat locatiile unde se afla persoane pentru care autoritatile au decis izolarea la domiciliu.

Exxon nu va putea sa vanda rusilor participatia din Marea Neagra OUG care permite statului sa refuze tranzactia a fost publicata in Monitorul Oficial, cu o intarziere de peste trei saptamani

Una dintre cele 25 de ordonante de urgenta aprobate, pe banda rulanta, intr-o singura sedinta de Guvern, a fost publicata joi in Monitorul Oficial, dupa o intarziere de peste trei saptamani. Ordonanta modifica Legea Petrolului, pentru elaborarea ei fiind invocate motive de siguranta nationala. De aceea, avea nevoie de avizul CSAT, aviz care nu exista pe 4 februarie, cand a fost aprobata in sedinta de Guvern. Sedinta CSAT a avut loc abia pe 26 februarie. Scopul OUG este de a impiedica Exxon sa vanda catre rusii de la Lukoil.

Primesti BANI in plus la PENSIE din 2021. Afla AICI care sunt categoriile de ROMANI vizate si de ce ACTE ai nevoie!

Pensionarii ar putea primi 650 de lei in plus, incepand cu anul viitor, daca un proiect de lege va ajunge sa se aplice. Este vorba despre Ordonanta nr. 112010 aGuvernului,care vine in ajutorul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )