Libnet.ro
UNICEF

09:45

Anca Dragu, ministrul Finantelor: Legea salarizarii e in lucru. Propunem o lege echitabila si functionala. Dincu a dat termen de o saptamana

Adevărul Adevărul,
Anca Dragu, ministrul Finantelor: Legea salarizarii e in lucru. Propunem o lege echitabila si functionala. Dincu a dat termen de o saptamana

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a declarat, marti, ca legea salarizarii este in lucru, refuzand sa spuna cand va fi finalizat proiectul si daca pensiile speciale vor afecta deficitul bugetar de 3%, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Legea darii in plata trebuie sa aiba in vedere cazurile sociale

Daniel Daianu: Nu trebuie afectata stabilitatea financiara a tarii Legea darii in plata trebuie sa aiba in vedere cazurile sociale, a spus Anca Dragu, Ministrul Finantelor, la Conferinta Romania Investor Days, la Londra. Domnia sa apreciaza ca aceasta ar fi o abordare care ar crea incredere pentru banci si pentru clienti in mod egal.

Anca Dragu: Legea darii in plata trebuie sa aiba in vedere cazurile sociale

Legea darii in plata trebuie sa aiba in vedere cazurile sociale, a spus Anca Dragu, Ministrul Finantelor, la Conferinta Romania Investor Days, la Londra. Domnia sa apreciaza ca aceasta ar fi o abordare care ar crea incredere pentru banci si pentru clienti in mod egal.

Anca Dragu: Un proiect pentru legea redeventelor, in saptamanile viitoare

Guvernul pregateste legea pentru redevente la petrol si gaze, a spus, ieri Ministrul Finantelor Anca Dragu, precizand ca proiectul urmeaza sa fie gata in saptamanile urmatoare.

Legea salarizarii unitare este in lucru

Legea salarizarii unitare este in lucru, iar obiectivul Ministerului Finantelor este acela de a pune in dezbatere publica, respectiv pe masa Parlamentului, o lege buna, implementabila, a declarat astazi ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu.

Ministrul Finantelor: Cresterea economica peste potential, cea mai periculoasa

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a declarat, marti, ca o crestere economica peste potential este cea mai periculoasa, afirmand ca reformele puse pe hartie si aflate in implementare de catre autoritati sunt menite sa reduca.

Ministrul Finantelor: Taxa pe constructii speciale ar putea fi eliminata anul viitor

Ministrul Finantelor, Anca Dragu, a anuntat, luni, ca are in plan sa elimine taxa pe constructii speciale, incepand din ianuarie 2017.

Dragu: Romania are o crestere economica de invidiat, dar trebuie sa canalizam avansul in sensul cresterii investitiilor si a exporturilor

Romania are o crestere economica de invidiat, insa trebuie sa fim atenti la provocari si sa canalizam avansul economic in sensul majorarii investitiilor si a exporturilor, consumul fiind in prezent la un nivel ridicat, a declarat Anca Dragu, ministrul Finantelor, in cadrul unei Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputatilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )