Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ancheta in judetul Dambovita dupa ce elevi de la mai multe scoli din orasul Moreni au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara (VIDEO)

B1 B1,
Ancheta in judetul Dambovita dupa ce elevi de la mai multe scoli din orasul Moreni au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara (VIDEO)

Ancheta in judetul Dambovita! Autoritatile au intrat in alerta dupa ce elevi de la mai multe scoli din orasul Moreni au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara, informeaza B1. continuă pe B1

Este haos in mai multe orase din tara, odata cu protestele transportatorilor. Se circula extrem de greu

Este haos in mai multe orase din tara, odata cu protestele transportatorilor. La Brasov a fost blocata soseaua de centura, dupa zeci de tiruri au iesit in trafic si au circulat cu 20 de kilometri.

Carlas Dreams, cele mai multe premii la Media Music Awards

Formatia Carlas Dreams a castigat cele mai multe premii - sapte, joi seara, la gala Media Music Awards, care a strans 40. 000 de fani in Piata Mare din Sibiu, informeaza Agerpres.

Benzinarie construita de LukOil intr-un parc-monument istoric din Resita. Mai multe ONG-uri au initiat un protest

Mai multe ONG-uri din Resita au semnat o scrisoare deschisa prin care cer primarului orasului sa blocheze ridicarea unei statii de carburnati care se va construi pe suprafata parcului ce adaposteste Muzeul de Locomotive.

Falimentul celor mai multe banci rusesti a fost generat de spalarea banilor

Cele mai multe dintre sutele de banci rusesti care au fost inchise de catre autoritati au practicat spalarea de bani, a declarat, marti, presedinta Bancii Centrale a Rusiei, Elvira Nabiulina, constatand progrese in lupta impotriva legaturilor intre finante si criminalitate, potrivit AFP, preluata de Agerpres.

Un autocar cu turisti s-a rasturnat la Barcelona. Sunt 24 de raniti de mai multe nationalitati

24 de persoane au fost ranite, dintre care trei sunt in stare grava, dupa ce autocarul in care se aflau s-a rasturnat, miercuri dimineata, la Barcelona, au anuntat serviciile de urgenta spaniole, citate de cotidianul francez Le Figaro.

Mai multe banci renunta la programul Prima Casa

Piraeus Bank si Intesa Sanpaolo au anuntat ca nu mai dau credite Prima Casa. Alte doua banci se declara no profile in cazul creditelor ipotecare, cu atat mai mult Prima Casa, scrie.

Antreprenori de top vin in sprijinul unor comunitati care vor sa prospere. Satele vor fi alese in urma unui concurs derulat in mai multe judete, inclusiv in Braila

Romanian Business Leaders, organizatie care reuneste cei mai importanti antreprenori si manageri de top din Romania, intentioneaza sa sprijine zece comunitati din tara, pentru intocmirea unor planuri strategice de dezvoltare. Concursul Antreprenoresti - Adopta un sat! a fost lansat oficial si la Braila, in urma cu doua zile.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )