Libnet.ro
UNICEF

15:01

Ancheta la Maternitatea din Iasi, dupa moartea a doi bebelusi: Directia de Sanatate Publica sustine ca bacteria Klebsiella nu a fost luata din spital, ci de la vizitatori

Hotnews Hotnews,
 Ancheta la Maternitatea din Iasi, dupa moartea a doi bebelusi: Directia de Sanatate Publica sustine ca bacteria Klebsiella nu a fost luata din spital, ci de la vizitatori

Cei doi bebelusi care au murit luna trecuta la Maternitatea Cuza Voda din Iasi nu au luat bacteria Klebsiella din spital, ci, cel mai probabil, de la vizitatori, sustin reprezentantii Directiei de Sanatate Publica din Iasi, potrivit News. ro. Directorul DSP Iasi, Liviu Stafie a declarat joi ca ancheta declansata in cazul bebelusilor morti la Maternitatea Cuza Voda arata ca micutii nu au contractat bacteria Klebsiella din spital, ci cel mai probabil de la apartinatorii acestora, care i-au vizitat. continuă pe Hotnews

Conditiile groaznice de la Maternitatea din Targu-Jiu! Prosoape si lenjerii puse la geamuri pentru a nu intra frigul - Cum erau adusi pe lume copiii

Situatia revoltatoare de la Maternitatea din Targu-Jiu a fost confirmata si de autoritati. Nou-nascutii erau adusi pe lume intr-o sala insalubra. Prosoape si lenjerii erau puse la ferestre ca sa.

Caz revoltator intr-o scoala din Iasi! Un copil bolnav a fost lovit de invatatoare

O femeie din Iasi a fost revoltata de faptul ca unul dintre copiii ei gemeni a fost lovit de invatatoare. Mama celor doi copii a spus ca elevul lovit este bolnav de epilepsie si a fost complet dat.

Tragedie intr-un spital din Iasi! Un barbat a murit, dupa ce s-a aruncat de la etajul al cincilea

Un barbat in varsta de 44 ani a murit luni seara dupa ce s-a aruncat de la etajul al cincilea al Institutului de Boli Cardiovasculare din Iasi, unde era internat si se afla sub perfuzii. Barbatul.

TOADER TUDOREL, NU ne esti model!: Studentii Facultatii de Drept din Iasi au protestat fata de modificarile legilor justitiei(VIDEO)

Studentii Facultatii de Drept din Iasi s-au alaturat protestelor fata de modificarile legilor justitiei. Cateva sute de tineri au protestat miercuri, in holul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din.

Ce a patit o fata din Dragasani dupa ce a respectat o traditie veche pentru aflarea ursitului. Vai, fata mamii, ai sa te mariti de trei ori!

O femeie a povestit ce s-a intamplat dupa ce a respectat o traditie pentru a-si afla ursitul si cum a ajuns sa fie casatorita de nu mai putin de trei ori. Ma numesc Manole Daria si sunt din.

Tragedie in lumea sportului romanesc. Un fost mare jucator s-a stins din viata dupa ce a adormit la volan

Unul dintre cei mai apreciati voleibalisti si-a pierdut viata dupa ce a adormit la volan. Lucian Matusoiu, fost voleibalist la Universitatea Craiova, a decedat intr-un grav accident. Accidentul a avut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )