Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ancheta: Presedintele macedonean Boris Trajkovski a murit din cauza erorilor de pilotaj

Antena3 Antena3,
Ancheta: Presedintele macedonean Boris Trajkovski a murit din cauza erorilor de pilotaj

Mai multe erori facute de piloti s-au aflat la originea accidentului de avion din Bosnia in urma caruia a murit, in 2004, presedintele macedonean Boris Trajkovski, potrivit concluziilor unei anchete internationale. continuă pe Antena3

Macedonia: Final de ancheta in cazul mortii presedintelui Boris Trajkovski

Mai multe erori facute de piloti s-au aflat la originea accidentului de avion din Bosnia in urma caruia a murit, in 2004, presedintele macedonean Boris Trajkovski, potrivit concluziilor unei anchete internationale publicate sambata, relateaza Mediafax.

Arad: Doua accidente cu doi morti si trei raniti, pe DN7, din cauza drumului alunecos si a ninsorii

O fata de 14 ani si o femeie au murit, iar alte trei persoane - doi barbati si o femeie - au fost ranite, in urma a doua accidente care au avut loc, duminica, pe DN7, in judetul Arad, din cauza drumului.

Siria: Peste 300 de civili, inclusiv 101 copii, au murit din lipsa de alimente si medicamente

Peste 300 de civili, inclusiv 101 copii, au murit in Siria de la inceputul acestui an din cauza lipsei de alimente si medicamente in regiunile asediate de catre regim, indeosebi in apropiere de Damasc, a indicat sambata Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de AFP si DPA.

Mii de familii ramase in bezna, din cauza viscolului

Peste 5. 000 de familii din judetul Arges si 1. 800 din Dambovita au ramas fara energie electrica din cauza vremii. Avariile s-au produs dimineata devreme, cand a viscolit puternic si mai multi copaci si.

Cod galben de ninsori si viscol: Toate porturile constantene au fost inchise navigatiei din cauza vantului puternic

Manevrele navelor au fost suspendate, in cursul noptii de vineri spre sambata, in toate porturile constantene, din cauza vantului puternic, ce sufla la rafala cu viteze de 70 - 80 km/h, transmite Mediafax.

Toate porturile constantene au fost inchise navigatiei din cauza vantului puternic

Manevrele navelor au fost suspendate, in cursul noptii de vineri spre sambata, in toate porturile constantene, din cauza vantului puternic, ce sufla la rafala cu viteze de 70 - 80 km/h, informeaza.

Madalin Voicu: Daca PSD va fi schimbat de la putere, nu e din cauza lui Iohannis. Este vina strict a PSD

Deputatul PSD Madalin Voicu spune ca, in situatia in care partidul pe care il reprezinta nu va mai fi la putere, acest lucru nu se va intampla din cauza noului presedinte, ci va fi strict vina formatiunii.

Franta: EasyJet a anulat 38 de zboruri din cauza unei greve a personalului de cabina

Compania britanica EasyJet, al doilea mare operator aerian low-cost din Europa, a anulat, vineri, 38 de zboruri dinspre si catre aeroporturile din Franta din cauza unei greve a personalului de cabina francez,.

Traficul a fost oprit pe DN57 Orsova - Moldova Noua din cauza caderilor de pietre

Traficul rutier pe DN57 Orsova - Moldova Noua a fost oprit aproape o ora pe ambele sensuri, la kilometrul 65, din cauza caderilor de pietre. Potrivit Centrului InfoTrafic al Politiei Romane, nu s-au inregistrat.

DN57 Orsova - Moldova Noua, inchis din cauza caderii de pietre

Traficul rutier pe DN57 Orsova - Moldova Noua este oprit pe ambele sensuri la kilometrul 65+ 600 de metri, din cauza caderii de pietre, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )