Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ancheta la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala. Familia unei paciente a fost anuntata ca aceasta a murit, desi era inca in viata

România Liberă România Liberă,
Ancheta la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala. Familia unei paciente a fost anuntata ca aceasta a murit, desi era inca in viata

O ancheta interna are loc la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni, dupa ce familia unei paciente in stare grava a fost anuntata ca ruda lor a murit, desi femeia era inca in viata. continuă pe România Liberă

Ancheta la Spitalul Bagdasar Arseni, dupa ce familia unei femei a fost anuntata ca ruda lor a murit, dar era vie

Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni desfasoara o ancheta interna dupa ce familia unei paciente in stare grava a fost anuntata ca ruda lor a murit, in schimb ea era in vi.

Veniti cu sicriul si cu tot ce aveti! Ancheta la spitalul Bagdasar Arseni in urma unei glume macabre (VIDEO)

Caz revoltator la spitalul Bagdasar Arseni din Capitala. Familia unei femei internate de mai multe luni la terapie intensiva a fost sunata de la pompe funebre sa vina sa-si ia ruda decedata acasa. Ajunse la.

Victima mizeriei din spitale: Familia unei tinere din Capitala acuza ca aceasta si-a pierdut viata din cauza infectiilor intraspitalicesti (VIDEO)

Acuzatii grave la adresa sistemului sanitar. Familia unei tinere in varsta de numai 22 de ani din Capitala acuza ca aceasta si-a pierdut viata din cauza infectiilor intraspilaciesti. Parintii spun.

Printesa saudita care a ordonat uciderea un designer parizian a fugit din capitala franceza. Ce s-a intamplat cu garda ei de corp

Printesa saudita care i-a cerut garzii ei de corp sa ucida un designer parizian a fugit din capitala franceza, invocand imunitatea dimplomatica, in timp ce bodyguardul a fost arestat, scrie The Indepen.

Cristian Boureanu si fosta sa sotie, Valentina Pelinel, suprinsi intr-o cofetarie din Capitala

O scena la care nimeni se gandea ca va asista prea curand s-a petrecut, intr-o cofetarie cu staif din Capitala, acolo unde Cristian Boreanu a dat nas in nas cu fosta sa sotie, Valentina.

Ancheta la Spitalul de Urgenta din Focsani, dupa ce un bebelus a murit la doar cateva ore de la nastere

Un nou-nascut a murit la cateva ore dupa nastere. Parintii au facut plangere penala, dupa ce medicii au consemnat in fisa de deces ca micutul s-a stins din cauza unei hemoragii, iar la medicina legala diagnosticul a fost de insuficienta cardio-respiratorie.

Inspectia Muncii ancheteaza cazul femeii care a murit luni in Vaslui din cauza exploziei unei rasnite de cafea

Inspectoratul Teritorial de Munca Vaslui a inceput, marti, o ancheta in cazul vanzatoarei de 43 de ani, care a murit in urma exploziei unei rasnite de cafea, pentru a se stabili daca a fost un accident de munca, primele verificari aratand ca nu era angajata, transmite News. ro.

Alerta in Londra: Fortele de interventie au evacuat o zona din capitala britanica si au efectuat o explozie controlata (FOTO)

Fortele de securitate au intervenit in cartierul Hammersmith din sud-vestul Londrei pentru a detona intr-o explozie controlata un pachet suspect. Actiunea a avut loc in jurul orei locale 3, iar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )