Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ancheta la Spitalul Bagdasar Arseni, dupa ce familia unei femei a fost anuntata ca ruda lor a murit, dar era vie

Antena3 Antena3,
Ancheta la Spitalul Bagdasar Arseni, dupa ce familia unei femei a fost anuntata ca ruda lor a murit, dar era vie

Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni desfasoara o ancheta interna dupa ce familia unei paciente in stare grava a fost anuntata ca ruda lor a murit, in schimb ea era in vi. continuă pe Antena3

Veniti cu sicriul si cu tot ce aveti! Ancheta la spitalul Bagdasar Arseni in urma unei glume macabre (VIDEO)

Caz revoltator la spitalul Bagdasar Arseni din Capitala. Familia unei femei internate de mai multe luni la terapie intensiva a fost sunata de la pompe funebre sa vina sa-si ia ruda decedata acasa. Ajunse la.

Ancheta la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala. Familia unei paciente a fost anuntata ca aceasta a murit, desi era inca in viata

O ancheta interna are loc la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni, dupa ce familia unei paciente in stare grava a fost anuntata ca ruda lor a murit, desi femeia era inca in viata.

Drama la nastere: Ancheta la Spitalul din Focsani, dupa ce un bebelus a murit la cateva ore dupa ce a venit pe lume

Ancheta la Spitalul judetean din Focsani, dupa ce un bebelus a murit la cateva ore de la nastere. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Focsani au deschis un dosar de cercetare penala in re.

Au iesit sa se plimbe cu ATV-urile, dar au dat peste cadavrul unei femei

Descoperire socanta facuta de un grup de tineri care se plimbau cu ATV-urile. Pe marginea unui rau din comuna Marga, din judetul Caras-Severin, acestia au dat peste cadavrul unei femei, dezbracata aproape.

Victima mizeriei din spitale: Familia unei tinere din Capitala acuza ca aceasta si-a pierdut viata din cauza infectiilor intraspitalicesti (VIDEO)

Acuzatii grave la adresa sistemului sanitar. Familia unei tinere in varsta de numai 22 de ani din Capitala acuza ca aceasta si-a pierdut viata din cauza infectiilor intraspilaciesti. Parintii spun.

74 de persoane au fost ranite dupa explozia unei butelii intr-o cafenea din localitatea Velez-Malaga

Autoritatile spaniole au anuntat ca un numar de 74 de persoane au fost ranite sambata seara, dupa ce o butelie cu gaz a explodat intr-o cafenea aglomerata din localitatea turistica Velez-Malaga, situata pe coasta sudica a Spaniei. Patru persoane sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )