Libnet.ro
UNICEF

20:15

UE ancheteaza informatiile despre exporturi de armament, inclusiv din Romania, in Siria. Sunt vanzari de peste un miliard de euro

Antena3 Antena3,
UE ancheteaza informatiile despre exporturi de armament, inclusiv din Romania, in Siria. Sunt vanzari de peste un miliard de euro

Departamentul UE pentru Afaceri Externe a initiat o investigatie pe baza informatiilor conform carora tari est-europene, inclusiv Romania, ar exporta armament spre state din Orientul Mijlociu care. continuă pe Antena3

UE a inceput o investigatie pornind de la informatiile despre exporturi de armament, inclusiv din Romania, in Siria

Departamentul UE pentru Afaceri Externe a inceput o investigatie dupa aparitia mai multor informatii potrivit carora state est-europene, inclusiv Romania, ar exporta armament in tari din.

UE ancheteaza exporturi de armament ale unor tari est-europene, inclusiv din Romania, in Siria. Vanzarile au depasit un MILIARD de euro

UE ancheteaza informatii despre exporturi de armament ale unor tari est-europene, inclusiv ale Romaniei, in Siria.

Un membru CNA cere Marii Britanii sa ancheteze modul cum s-a realizat reportajul despre traficul de ARME din Romania

Valentin Jucan, membru in CNA, a solicitat luni Consiliului sa activeze mecanismul de colaborare institutionala la nivelul organismelor europene de reglementare in audiovizual in legatura cu materialele difuzate de postul britanic de televiziune Sky News.

Ancheta Sky News: traficantii din Romania vand arme oricui, inclusiv teroristilor

O ancheta realizata de Sky News arata ca traficanti de arme din Romania le vand arme obtinute din Ucraina tuturor celor care doresc, inclusiv teroristilor. Daniel Horodniceanu, procurorul sef al Directiei de Investigarea Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism DIICOT) a declarat pentru News. ro ca, in urma materialului publicat de Skynews, vor fi facute verificari [].

Traficanti de arme din Romania le vand arme tuturor celor care doresc, inclusiv teroristilor

Traficanti de arme din Romania le vand arme obtinute din Ucraina tuturor celor care doresc, inclusiv teroristilor, arata o ancheta realizata de Sky News.

Jurnalistul Sky News, reactie in scandalul despre presupusul trafic de arme din Romania: Daca a fost o inscenare, atunci sunt actori care merita Oscarul

Scandalul pornit de la reportajul facut de Sky News despre un presupus trafic de arme in Romania cunoaste un nou episod. Stuart Ramsay, reporterul care a facut investigatia, a vorbit, in.

Azamat Zhangulov: Daca declaram falimentul Rompetrol in 2010, ce s-ar fi intamplat cu sistemul bancar si energetic din Romania?

Povestea Rompetrol intra intr-o noua era. Dupa o privatizare contestata, un dosar DIICOT de peste 3000 de volume, in care sunt implicati politicieni si fosti ministri de prim rang, dupa cea mai mare tranzactie din Romania pentru care multi oameni de afaceri l-au invidiat pe Dinu Patriciu, conducerea actuala a companiei a anuntat, recent, ca intentioneaza sa dea statul in judecata la Tribunalul International de la Washington, daca problemele cu autoritatile noastre nu se vor solutiona amiabil in urmatoarele 3-6 luni. Diferendul de arbitraj priveste tratamentul aplicat de autoritatile romane investitiilor realizate de NC KazMunayGas JSC si KMG International in subsidiarele din Romania. Domnul Azamat Zhangulov, senior vice president, KMG INTERNATIONAL, a avut amabilitatea sa ne povesteasca, intr-un interviu, despre situatia actuala a companiei.

Cea mai mare crestere a salariilor din Romania de dupa 2008! Vesti bune de la INS

Potrivit informatiilor furnizate de Institutul National de Statistica, salariile din Romania au inregistrat cea mai mare crestere de dupa 2008, arata news. ro. Mai exact, este vorba despre o.

O judecatoare din Romania ii da o replica dura presedintelui Klaus Ioahnnis

O judecatoare din Romania ii da o replica geniala presedintelui Romaniei. Klaus Ioahnnis a sustinut intr-un interviu, ca raspuns la solicitarea lui Calin Popescu Tariceanu ca:.

Klaus Iohannis participa la deschiderea Forumului Organizatiilor Studentesti din Romania

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti la deschiderea Forumului Organizatiilor Studentesti din Romania, care va avea loc in Aula Magna a Universitatii Dunarea de Jos din Galati, a anuntat astazi Administratia Prezidentiala, prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )