Libnet.ro
UNICEF

19:15

Anda Adam, anuntul cu care si-a lasat fanii masca

Antena3 Antena3,
Anda Adam, anuntul cu care si-a lasat fanii masca

Da, stiu! Presa vuieste zilele astea pe un subiect foarte drag mie. Sunt fericita! Foarte fericita! Si ma bucur ca va pot impartasi bucuria mea. Este o perioada extraordinara in viata mea: sunt pe. continuă pe Antena3

Anda Adam este insarcinata in sase luni: Ne dorim o fetita!

Dupa ce ieri si-a anuntat fanii, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca este insarcinata in 6 luni, Anda Adam explica acum de ce a ales sa tina ascuns acest lucru atata timp si spune ca si-ar dori o fetita.

Anda Adam este insarcinata! Va avea fetita sau baietel?

Desi in ultima perioada s-au facut multe speculatii in acest sens in presa romaneasca, Anda Adam a anuntat abia astazi ca este insarcinata si ca urmeaza sa devina, in curand, pentru prima oara mamica.

Anda Adam, veste BOMBA pentru fani. De ce va lua o pauza de la muzica peste trei luni

Artista Anda Adam a anuntat joi, pe Internet, ca este insarcinata in sase luni si ca ea si sotul ei, omul de afaceri Sorin Andrei, abia asteapta sa devina parinti.

Anda Adam a recunoscut! E gravida in 6 luni: Abia asteptam sa devenim parinti!

Zvonurile cum ca Anda Adam ar fi insarcinata au fost acum elucidate. Artista a recunoscut ca este gravida in 6 luni. Cantareata abia asteapta sa devina mamica si nu a dezvaluit pana in momentul de.

Judecatoarea care i-a lasat liberi pe trei din cei sapte violatori de la Vaslui a luat nota zero la un concurs organizat de CSM

Judecatoarea care i-a lasat liberi pe trei dintre cei sapte violatori de la Vaslui a luat nota zero la un concurs organizat de CSM, la specializarea Drept, transmite B1 TV. Magistratul Georgiana Moldovan, fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )