Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Banica i-a uimit pe toti. Ce a spus despre operatiile estetice, mai sincera ca niciodata

Playtech Playtech,
Andreea Banica i-a uimit pe toti. Ce a spus despre operatiile estetice, mai sincera ca niciodata

Andreea Banica le-a spus dezvaluit fanilor adevarul despre operatiile estetice, iar acest lucru i-a luat complet prin surprindere. A apelat sau nu vedeta la interventii chirurgicale? Ce a spus Andreea Banica despre operatiile estetice Andreea Banica, in varsta de 42 de ani, este una dintre cele mai iubite artiste din Romania. Vedeta are tot ce . continuă pe Playtech

Pepe, asa cum nu l-ai vazut niciodata. iti vor da lacrimile, ce a spus despre copii si Raluca Pastrama

Antena Stars a fost acasa le Pepe, unde artistul a primit echipa postului TV intr-un cadru desprins din Laponia lui Mos Craciun, avand locuinta si curtea decorate ca in povesti. De altfel, discutia a pornit de la acest aspect, dar s-a sfarsit in lacrimi, cantaretul atingand un subiect sensibil pentru el in aceste momente: divortul .

Mihaela Radulescu, primele declaratii despre iubita lui Dani Otil. Ce a spus despre Gabriela Prisacariu

Mihaela Radulescu a vorbit pentru prima oara despre logodnica fostului ei partener. Ce spune celebra prezentatoare de televiziune despre Gabriela Prisacariu? Fanii fostului cuplu format din bruneta si matinalul de la Antena abia asteptau sa auda. Mihaela Radulescu, primele declaratii despre iubita lui Dani Otil Toata lumea astepta o reactie din partea Mihaelei Radulescu in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )