Libnet.ro
UNICEF

19:45

Andreea Cosma (PSD), despre eliberarea din functie a lui Mircea Negulescu: Presedintele Iohannis mi-a castigat admiratia; voi renunta la procesul impotriva lui

Hotnews Hotnews,
 Andreea Cosma (PSD), despre eliberarea din functie a lui Mircea Negulescu: Presedintele Iohannis mi-a castigat admiratia; voi renunta la procesul impotriva lui

Andreea Cosma, deputat PSD, afirma ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de eliberare a lui Mircea Negulescu din functia de procuror este un gest corect, mult asteptat, si ca seful statului a dat dovada si de curaj. continuă pe Hotnews

Andreea Cosma, deputat PSD: Presedintele Iohannis mi-a castigat admiratia

Andreea Cosma, deputat PSD, afirma ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de eliberare a lui Mircea Negulescu din functia de procuror este un gest corect, mult asteptat, subliniind sa seful statului a dat.

Presedintele Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu, in prezent suspendat din functie, la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina, ca urmare a aplicarii sanctiunii disciplinare constand in excluderea din magistratura.

Presedintele Klaus Iohannis l-a eliberat din functie pe procurorul general, Augustin Lazar, care a solicitat pensionarea

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 19 aprilie, decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Augustin Lazar, procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, la data de 27 aprilie 2019,.

Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu, ca urmare a excluderii din magistratura.

Iohannis a semnat eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu, ca urmare a excluderii din magistratura.

Scandal PSD-ALDE la Iasi. Maricel Popa (PSD), despre Vosganian: A facut un gest pueril

Presedintele organizatiei judetene a PSD, Maricel Popa, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca este puerila motivatia deputatului Varujan Vosganian, vicepresedinte ALDE, referitoare la.

Ozana Barabancea, dezvaluiri exclusive despre schimbarea din viata ei

Ozana Barabancea a vorbit la News Magazine, despre modul cum a hotarat sa isi schimbe viata. indragita artista a marturisit cum a luat hotararea sa se opereze. Vreau sa vedeti diferenta. Ce.

Incredibil. Ce raspundea Elena Ceausescu atunci cand era intrebata despre preturile din magazine

Dupa fuga sa in Germania si apoi in America, fostul general de Securitate, Ion Mihai Pacepa, a scris o carte, intitulata Orizonturi rosii, in care a redat aspecte din activitatea sa profesionala, dar si din.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2934 seconds )