Libnet.ro
UNICEF

10:16

Andreea Marin, despre casnicia cu Stefan Banica: Un singur lucru stiu sigur...

B1 B1,
Andreea Marin, despre casnicia cu Stefan Banica: Un singur lucru stiu sigur...

Andreea Marin, Zana televiziunii romanesti, a avut o viata plina de surprize. Divortata de trei ori, vedeta a vorbit in mai multe randuri despre linistea sufleteasca si reteta unei casnicii. continuă pe B1

Lavinia Parva arunca BOMBA despre relatia cu Stefan Banica Jr.: NE DESPARTIM!

Lavinia Parva si Stefan Banica Jr. sunt foarte discreti in ceea ce priveste relatia lor. Totusi, frumoasa bruneta a marturisit ca mai au momente in care se cearta. Sa stii ca suntem foarte asemana.

Primele declaratii despre NOUA RELATIE a lui Stefan Banica Jr.! Este vorba de una dintre cele mai frumoase femei din Romania!

Sorana Darclee si Stefan Banica Jr. sunt verisori primari, iar fosta componenta a trupei ASIA a povestit cum se intelege cu el. Sorana a marturisit ca, desi sangele apa nu se face, ea si Stefan nu pr.

ANDREEA MARIN, anunt incendiar despre IUBITUL TINEREL: Sustine ca de acum vor trece la URMATORUL NIVEL...

Andreea Marin traieste o minunata poveste de dragoste alaturi de Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia, si deja se pregateste sa treaca la urmatorul nivel. Am fost plecata in Malta acum cat.

Andreea Marin face ANUNTUL cu care isi BULVERSEAZA fanii: O privesc asa si ma strange in spate...

Andreea Marin a povestit ce anume a motivat-o sa munceasca atat de mult, astfel incat sa devina omul de succes care este astazi. Vedeta a dat detalii nestiute despre momentele din copilarie care au maturizat-o.

Lavinia Parva tocmai a confirmat OFICIAL ce se intampla in RELATIA cu Stefan Banica Jr.: NE DESPARTIM! Anuntul a generat un val de REACTII!

Lavinia Parva a marturisit ca relatia ei cu Stefan Banica Jr. nu este una perfecta si ca mai au momente in care se cearta. Sa stii ca suntem foarte asemanatori. Ne potrivim in toate. Nu e cu nervi.

Andreea Marin a vizitat fabrica lui Gianluca Mech, din Italia

Produsele celebrului nutritionist, Gianluca Mech, devin tot mai populare, in randul vedetelor. Printre ele se numara si Andreea Marin, care, curioasa, asa cum o stim, a vizitat fabrica familiei sale din Italia si s-a declarat incantata de ce a descoperit.

Ce TRAGEDIE! Andreea Marin, de urgenta la spital! Doctorii tocmai au facut anuntul...

Andreea Marin a ajuns pe patul de spital dupa ce s-a accidentat in timp ce se antrena la sala de fitness. O durere de umar. La inceput am spus ca m-o fi tras curentul, cum obisnuim noi sa spunem. Unii.

Ponta: Jignirile lui Dragnea mi-au adus aminte ca a fost crescut de Basescu. Arata un singur lucru: frica de oameni si de inchisoare! E semn bun

Victor Ponta a reactionat joi la atacul lansat de Liviu Dragnea, miercuri seara, intr-o emisiune televizata. Acesta a criticat racolarile de oameni din PSD pe care Ponta le-a facut pentru Pro Romania, numind actiunea atitudine de sobolan a doi fosti premieri ai partidului. Victor Ponta a declarat ca jignirile lui Liviu Dragnea ii amintesc de Traian Basescu si a precizat ca acestea arata un singur lucru: frica de oameni si de inchisoare.

Dezvaluiri incendiare despre TRECUTUL SECRET al lui Stefan Banica Jr. cu Adriana Bahmuteanu: A fost BATUTA si amenintata cu PISTOLUL la tampla!

Dezvaluiri incendiare au fost facute recent de catre Adriana Bahmuteanu despre trecutul amoros care surprinde un moment socant din timpul casnicii. Vedeta a declarat ca pe primul sot l-a cunoscut in liceu si.

LAVINIA PARVA, surprinsa intr-o ipostaza care iti da fiori, la prima ora a diminetii: Cum a reactionat Stefan Banica Jr... (FOTO)

Lavinia Parva s-a fotografiat la prima ora, in timp ce isi bea cafeaua si era complet nemachiata. Fanii au apreciat fotografia si naturaletea cantaretei si iubitei lui Stefan.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.22 seconds )