Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Marin, din nou in lacrimi: Este atat de sensibil...

B1 B1,
Andreea Marin, din nou in lacrimi: Este atat de sensibil...

Andreea Marin a primit un cadou de la o femeie pe care a ajutat-o in trecut. Aceasta a surprins-o pe vedeta cu un tricou personalizat facut chiar de ea si o scrisoare in care a asternut cateva ganduri. continuă pe B1

Andreea Marin, in LACRIMI: Este o cumpana care a adus-o la limita dintre viata si moarte... Ce a PATIT vedeta (FOTO)

Andreea Marin a fost coplesita de emotie dupa ce a primit de la una dintre admiratoarele sale un tricou cu un imprimeu care are legatura cu fiica sa, Violeta. Sa aflu ca, fara sa stiu macar, am fost.

Din pacate, VESTILE RELE se confirma: Andreea Marin, in lacrimi, dupa ce a ajuns, in sfarsit, acasa...

Andreea Marin a primit un cadou de la o femeie pe care a ajutat-o in trecut, aceasta surprinzand-o pe vedeta cu un tricou personalizat facut chiar de ea si o scrisoare in care a asternut cateva ganduri.

Din pacate, medicii au confirmat totul: Este vorba de indragita vedeta Andreea Marin...

Andreea Marin a fost, in urma cu putin timp, internata la spital pentru a face analize la inima, insa, se pare ca vedeta nu a fost satisfacuta pe deplin de rezultate, aceasta a fost vazuta saptamana.

Suferinta TOTALA in showbiz... Medicii de la spital au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragita Andreea Marin...

In urma cu putin timp, Andreea Marin a fost internata la spital pentru a face analize la inima, insa, se pare ca vedeta nu a fost satisfacuta pe deplin de rezultate. Aceasta a fost vazuta saptamana.

CRISTIAN POMOHACI, din nou in centrul atentiei! Totul a avut loc in PARC! De data asta...

Cristian Pomohaci este din nou in centrul atentiei! Acuzatiile sexuale de anul trecut, care i-au determinat pe sefii BOR sa il alunge din biserica, nu i-au afectat, insa, afacerile si cariera.

CRISTIAN POMOHACI a comis-o din nou! Totul s-a intamplat in Parc! De data asta e prea de TOT...

Cristian Pomohaci este din nou in centrul atentiei! Acuzatiile sexuale de anul trecut care i-au determinat pe sefii BOR sa il alunge din biserica, nu i-au afecat afacerile si cariera muzicala. Recent, fostul.

Guvernul PSD - ALDE ii pagubeste din nou pe romani

Guvernul PSD - ALDE ii pagubeste din nou pe romani, de data aceasta prin netranspunerea in legislatia nationala a Directivei 2015/849 privind combaterea spalarii banilor. Paguba produsa de Guvern este, de data aceasta, dubla: mai intai pentru ca, prin netranspunerea directivei, finantele Romaniei si ale romanilor sunt mai vunerabile in fata evazionistilor si a infractorilor care spala bani. Apoi fiindca, netranspunand directiva la timp, Comisia a propus penalitati Romaniei, sume care vor fi platite tot din bugetul statului, adica din banii platitorilor de taxe, conform unui comuniat de presa remis Redactiei noastre.

Familia Ionelei Prodan, din nou in lacrimi: Dupa moartea regretatei artiste de muzica populara, acum e vorba despre...

Anamaria a fost in casa in care a locuit mama sa, la scurt timp dupa moartea Ionelei Prodan. ,,Ana a fost ieri la casa si are tot timpul senzatia ca mama trebuie sa coboare scarile si sa vina. La un moment.

Horoscop Camelia Patrascanu. Se formeaza din nou Luna Noua in Rac. Echilibru in familie

Luna este in scadere pana vineri la 4 dimineata cand se formeaza Luna Noua in Rac. Aspectul se produce o singura data pe an si reprezinta momentul de liber arbitru in domeniul vietii private, raporturile.

Tudorel Toader respinge din nou un OUG pentru gratiere si amnistie

Tudorel Toader a reluat joi dimineata afirmatiile pe care le face de fiecare data cand este intrebat despre emiterea de catre Guvern a unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea. La.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2507 seconds )