Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Marin, doborata de durere: N-am reusit sa ma pun inca pe picioare

Antena3 Antena3,
Andreea Marin, doborata de durere: N-am reusit sa ma pun inca pe picioare

Si-a pierdut tatal, iar acest lucru pare sa o fi daramat total pe Andreea Marin. Chiar si dupa aceasta perioada, vedeta recunoaste ca nu si-a revenit. Anul a fost greu din punct de vedere. continuă pe Antena3

Cum isi educa fetita Andreea Marin

Andreea Marin ii ofera fiicei sale o educatie aleasa, tinand-o departe de orice rasfat exagerat pe care statutul sau si l-ar permite. Iata cum alege vedeta sa isi creasca copilul intr-un mod frumos si sanatos pentru viitorul ei.

Andreea Marin, MESAJ EMOTIONANT pentru tatal ei: O sa implinesc un vis, inca unul, cu suflet si omenie, asa cum m-ai invatat. Sa privesti de sus, in doar cateva zile. Mi-e dor de tine, de noi hai, da-mi un semn sa stiu ca esti langa mine

Andreea Marin a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj emotionant pentru tatal sau. Fosta Zana a Surprizelor a publicat o fotografie de pe vremea cand era mica, unde apare langa.

Andreea Marin, gest inedit, in avion! Ce a facut a impresionat total

Conform unei povesti spuse de o internauta, Andreea Marin si sotul ei au dat dovada de umanitate si recent, in timp ce se aflau in avion s au fost deranjati de mai multe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )