Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Marin va prezenta, din toamna, o noua emisiune la TVR 1.

România Liberă România Liberă,
Andreea Marin va prezenta, din toamna, o noua emisiune la TVR 1.

Andreea Marin, Ramona Badescu, Smaranda Vornicu si Liviu Mihaiu vor avea emisiuni in grila de toamna a TVR 1, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de televiziunea publica, transmite Mediafax. Daca Andreea Marin, Ramona Badescu, Smaranda Vornicu lanseaza noi programe de divertisment la TVR 1, Iuliana Tudor revine cu O data-n viata, insa intalnirea cu vedetele puse in ipostaza de interpreti de folclor are loc joia ora 21. 00) incepand cu aceasta toamna. De la mijlocul lunii octombrie, . continuă pe România Liberă

Andreea Marin va prezenta, din toamna, o noua emisiune a TVR 1.

Andreea Marin, Ramona Badescu, Smaranda Vornicu si Liviu Mihaiu vor avea emisiuni in grila de toamna a TVR 1, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de televiziunea publica, transmite Mediafax. Daca Andreea Marin, Ramona Badescu, Smaranda Vornicu lanseaza noi programe de divertisment la TVR 1, Iuliana Tudor revine cu O data-n viata, insa intalnirea cu vedetele puse in ipostaza de interpreti de folclor are loc joia ora 21. 00) incepand cu aceasta toamna. De la mijlocul lunii octombrie, .

Cum a slabit Andreea Marin 10 kilograme

Andreea Marin a fost recent la o noua cura de detoxifiere in Turcia si, cumulat cu stilul de viata sanatos despre care a invatat la centrul de sanatate de acolo, a reusit sa slabeasca 10 kilograme.

Andreea Marin, din nou insarcinata?

Andreea Marin marturiseste ca si-ar dori sa aiba un al doilea copil si planuieste acest lucru in urmatorii cinci ani. Vedeta recunoaste, insa, ca problemele de sanatate nu ii permit sa ramana insarcinata asa usor. Nici in cazul primei sarcini nu a decurs totul ca la carte.

Caru' cu vedete: Primele poze cu Bianca si Victor in fata altarului; Andreea Marin si Banica jr. joaca teatru de dragul fetitei; Antonia si Vincenzo au divortat

O rusoaica i-a luat locul Monicai Barladeanu in inima lui Bobby Paunescu! Actrita Monica Barladeanu si regizorul si producatorul Bobby Paunescu si-au spus adio, anul trecut, dupa o relatie de zece ani. Gest extraordinar facut de Laurentiu Duta pentru fostii fani ai trupei 3 Sud Est. Laurentiu Duta isi rezerva ore bune, la fiecare popas, intr-un oras din tara, pentru a lua masa cu sustinatorii fostei sale trupe 3 Sud Est.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )