Libnet.ro
UNICEF

20:00

Andreea Marin revine la TVR cu show-ul 'Pretuieste viata'

Hotnews Hotnews,
 Andreea Marin revine la TVR cu show-ul

Incepand cu 20 octombrie, Andreea Marin va revine la TVR si va intra in casele romanilor duminica de duminica cu un nou format de emisiune 'Pretuieste viata' - un show cu destine fascinante, trairi si emotii din plin. Oameni fara nume sonore, al caror destin a fost marcat de o provocare dificil de depasit si care au stiut sa se ridice si sa mearga mai departe, devenind exemple pentru cei din jur, sunt protagonistii emisiunii Pretuieste viata, pe care Andreea Marin o lanseaza duminica la TVR 1, TVR International si TVR+. continuă pe Hotnews

Exclusiv! Andreea Marin: Nu am vrut sa reiau Surprize, Surprize!

Mai sunt doar patru zile pana la marele comeback al Andreei Marin. Incepand cu 20 octombrie, in fiecare duminica seara, de la 20. 45, o vom putea urmari din nou in mediul in care se simte cel mai bine: pe un grandios platou de televiziune in care va realiza, pret de trei ore, o emisiune live ce va prezenta oameni deosebit de valorosi, povesti de viata ale unor invingatori, dar si mult divertisment.

Andreea Marin canta cantece pentru copii pe Cutiuta Muzicala

Dupa o prestatie greu de uitat duetul Te iubesc, femeie/barbate, inregistrat alaturi de fostul ei sot, Stefan Banica, acum cativa ani Andreea Marin recidiveaza in muzica. De data aceasta, realizatoarea TV canta cantecele pentru copii.

Andreea Marin s-a apucat de cantat de dragul copiilor

Andreea Marin a petrecut cateva ore bune in studio pentru a se inregistra cantand piese pentru copii. Vedeta de televiziune va aparea pe noul album Cutiuta muzicala 10, alaturi de alti artisti cunoscuti.

Miley Cyrus a cantat live piesele We Cant Stop si Wrecking Ball la show-ul lui Ellen DeGeneres! Vezi aici momentele artistei!

Miley Cyrus continua apriga promovare a noului sau album, Bangerz, acceptand sa apara ca invitata intr-unul dintre cele mai celebre show-uri din lume si anume The Ellen DeGeneres Show. In cadrul editiei care s-a transmis vinerea trecuta fosta vedeta Disney a interpretat live hitul Wrecking Ball, dar si o versiune acustica a single-ului We Cant .

Cher Lloyd a interpretat live piesa I Wish la show-ul lui Kelly Michael! Vezi aici momentul artistei!

Simpatica artista britanica se afla momentan intr-o mica pauza de la turneul I Wish din US, asa caCher Lloyd a acceptat acum cateva zile invitatia organizatorilor show-ului Live With Kelly Michael de a aparea in direct si de a interpreta live cel mai recent single al sau, I Wish. Colaboratorul cantaretei la aceasta piesa, .

Ariana Grande a interpretat live piesele Right There si The Way la show-ul lui Jimmy Kimmel! Vezi aici recitalul!

Noua Mariah Carey, asa cum a fost numita de presa de peste Ocean, a fost prezenta pe 15 octombrie pe scena cunoscutului show al lui Jimmy Kimmel, artista incantand audienta cu doua dintre recentele sale single-uri, Right There, respectiv The Way. Simpatica Ariana Grande a purtat o rochita scurta neagra stralucitoare, a avut o coafura .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )