Libnet.ro
UNICEF

08:15

Andreea Marin, vacanta de POVESTE alaturi de fiica sa. Unde a petrecut vedeta de Revelion si cati bani a scos din buzunar (FOTO)

B1 B1,
Andreea Marin, vacanta de POVESTE alaturi de fiica sa. Unde a petrecut vedeta de Revelion si cati bani a scos din buzunar (FOTO)

Andreea Marin a petrecut o vacanta ca in povesti, in Sicilia. Vedeta a decis ca dupa despartirea de Tuncay Ozturk sa treaca in Noul An alaturi de cea mai importanta fiinta din viata sa,. continuă pe B1

Andreea MARIN, din nou iNDRAGOSTITA: Sper sa imi asculte ruga

Andreea Marin face tot posibilul sa treaca peste perioada grea din viata ei, dupa despartirea de Tuncay. Zana Surprizelor a publicat pe Facebook un mesaj cu privire la pasiunea sa de a calatori si de a.

Andreea Marin, DIVORT CU GUST AMAR! Informatii TULBURATOARE dintre Tuncay si Zana! (FOTO)

Chiar daca pretinde ca isi doreste un divort departe de curiozitatea publicului, Andreea Marin nu s-a mai prezentat la notar si a mers cu divortul pana in instanta, informeaza.

BOMBA zilei in showbiz: Andreea Marin si Stefan Banica, DIN NOU UN CUPLU. Motivul pentru care s-au prezentat la JUDECATOR

Andreea Marin si Stefan Banica vor merge, din nou, in fata judecatorilor ca si cuplu. Cei doi au fost chemati de Judecatoria Sectorului 3 in urma unei actiuni deschisa de Inspectoratul de Stat p.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )