Libnet.ro
UNICEF

20:00

Andreea Mitu, invinsa in primul tur la Madrid

Antena3 Antena3,
Andreea Mitu, invinsa in primul tur la Madrid

Andreea Mitu a fost invinsa de Varvara Lepchenko SUA) cu 7-6 3), 6-4, duminica seara, in runda inaugurala a turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 405 dolari, anunta Agerpres. Mitu,. continuă pe Antena3

Andreea Mitu, eliminata in primul tur la Madrid

Jucatoarea de tenis Cristina-Andreea Mitu, venita din calificari si locul 100 WTA, a ratat, duminica, accederea in turul doi al turneului de categorie Premier de la Madrid, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform Mediafax.

Victorii pentru Monica Niculescu si Andreea Mitu in calificari la Madrid

Jucatoarele Monica Niculescu si Andreea Mitu au trecut, vineri, de primul tur al calificarilor turneului Mutua Madrid Open, concurs WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale de peste 4 milioane de dolari.

VIDEO Halep - Cornet 6-7, 3-6 in primul tur la Madrid. Simona, invinsa de jocul solid al frantuzoaicei si de propriile greseli nefortate. Cornet o conduce acum cu 3-1 in meciurile directe

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a pierdut cu 6-7, 3-6 impotriva sportivei franceze Alize Cornet, numarul 28 mondial, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 4. 405 euro, informeaza wtatennis. com.

GAME cu GAME Simona Halep-Alize Cornet in primul tur la Madrid

Simona Halep a debutat in turneul de la Madrid, duminica dupa ora 13:30, cand a intalnit-oin primul tur pe Alize Cornet din Franta.

LIVE Simona Halep-Alize Cornet in primul tur la Madrid. Darren Cahill trece peste Victor Ionita si coboara langa Simona

Simona Halep debuteaza in turneul de la Madrid, duminica dupa ora 13:30, cand o intalneste in primul tur pe Alize Cornet din Franta.

LIVE Simona Halep-Alize Cornet in primul tur la Madrid (Duminica, dupa ora 13:30)

Simona Halep debuteaza in turneul de la Madrid, duminica dupa ora 13:30, cand o intalneste in primul tur pe Alize Cornet din Franta.

Jucatoarea Alexandra Dulgheru a abandonat in primul tur la Madrid

Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA si beneficiara a unui wild card, a abandonat, sambata, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, in setul trei, dupa o ora si 57 de minute de.

Alexandra Dulgheru a abandonat in primul tur la Madrid

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA si beneficiara a unui wild card, a abandonat, sambata, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid.

Alexandra Dulgheru a abandonat in primul tur la Madrid

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA si beneficiara a unui wild card, a abandonat, sambata, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, adversara sa, sportiva sarba Ana.

Simona Halep o intalneste pe Alize Cornet in primul tur la Madrid

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, va juca impotriva sportivei franceze Alize Cornet, numarul 28 mondial, in primul tur al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )