Libnet.ro
UNICEF

18:45

Andrei Nastase a castigat alegerile pentru Primaria Chisinau

Adevărul Adevărul,
Andrei Nastase a castigat alegerile pentru Primaria Chisinau

Titlul de mai sus este, contrar tuturor aparentelor, o stire adevarata. 522;n contextul din Republica Moldova, se pune la indoiala orice. Nu cumva Andrei Nastase este un pseudonim? Nu cumva le-a pierdut dar propaganda romaneasca/europeana lucreaza eficient? Alegeri? Poate ca de fapt nici nu au fost alegeri, ci doar o consultare online. continuă pe Adevărul

Victorie pentru pro-europeanul Andrei Nastase in alegerile pentru Primaria Chisinau (VIDEO)

UPDATE:Chisinaul are un nou primar. Dupa centralizarea datelor din 99,67% din procesele verbale, Andrei Nastase are 52,58%, in timp ce oponentul sau socialist, Ion Ceban, a obtinut 47,42%, potrivit datelor.

Ludovic Orban saluta victoria lui Andrei Nastase in alegerile pentru Primaria Chisinau

Presedintele PNL, Ludovic Orban, saluta victoria candidatului Platformei Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, in turul al doilea al alegerilor locale partiale pentru Primaria Chisinau, care s-au desfasurat duminica.

Ludovic Orban saluta victoria lui Andrei Nastase n alegerile pentru Primaria Chisinau

Presedintele PNL, Ludovic Orban, saluta victoria candidatului Platformei Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, in turul al doilea al alegerilor locale partiale pentru Primaria Chisinau, care s-au desfasurat duminica, noteaza News. ro.

Dionis Cenusa: Victoria lui Andrei Nastase se datoreaza partial votului de boicot impotriva lui Ion Ceban

Analistul politic Dionis Cenusa sustine ca victoria lui Andrei Nastase in alegerile pentru Primaria Chisinau se datoreaza partial votului de boicot impotriva lui Ion Ceban. Expertul mai afirma ca victoria lui Andrei Nastase aduce speranta in randurile votantilor proeuropeni, dar acesta si aliatii lui trebuie sa demonstreze ca sunt capabili sa imbunatateasca administrarea Capitalei.

Primele rezultate ale alegerilor pentru Primaria Chisinau: Victorie pentru pro-europeanul Andrei Nastase (VIDEO)

UPDATE: Rezultatele partiale ale turului II al alegerilor pentru Primaria Chisinaului il indica drept castigator peAndrei Nastase, candidatulPartidului Platformei Demnitate si Adevar PPDA).

SONDAJ Ce impact credeti ca va avea noul primar al Chisinaului, Andrei Nastase?

Candidatul opozitiei pro-europene Andrei Nastase a castigat alegerile pentru primaria Chisinaului, pe o scena politica dominata de socialistii lui Igor Dodon si de oligarhul Vladimir Plahotniuc. Mandatul lui Nastase este unul de doar un an, pana la alegerile locale de anul viitor, dar el va prinde in functie alegerile parlamentare din Republica Moldova, de la sfarsitul anului. Sondaj HotNews. ro: Ce impact credeti ca va avea noul primar al Chisinaului, Andrei Nastase?.

Dacian Ciolos ii transmite felicitari lui Andrei Nastase: Va avea sprijinul nostru, ca intre frati

Fostul premier Dacian Ciolos ii transmite felicitari lui Andrei Nastase, candidatul Platformei Demnitate si Adevar, care a castigat duminica al doilea tur al alegerilor locale partiale pentru Primaria Chisinau.

Silvia Radu, catre Andrei Nastase: Sper ca toate proiectele incepute in Primaria Chisinau sa continue

Fostul primar interimar al Capitalei Silvia Radu l-a felicitat pe noul primar ales al Chisinaului luni, 4 iunie, cu victoria in turul II de scrutin.

PLDM: Victoria lui Andrei Nastase este inceputul unui nou ciclu politic

Victoria lui Andrei Nastase in alegerile pentru functia de primar al Chisinaului este inceputul unui nou ciclu politic, care trebuie administrat cu mare grija. Avem obligatia de a reda cetatenilor statul cu toate institutiile sale este comentariul Partidului Liberal Democrat, exprimat intr-un comunicat de presa al formatiunii, citat de IPN.

Dacian Ciolos l felicita pe Andrei Nastase pentru victoria n alegerile pentru Primaria Chisinaului

Dacian Ciolos il felicita pe Andrei Nastase pentru castigarea alegerilor pentru Primaria Chisinaului si ii ureaza succes in a face din acest oras unul european si curat din toate punctele de vedere.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )