Libnet.ro
UNICEF

23:15

Andrei Nastase, dupa inchiderea sectiilor de votare: Propaganda si sondajele trucate nu au lipsit din aceasta campanie

Adevărul Adevărul,
Andrei Nastase, dupa inchiderea sectiilor de votare: Propaganda si sondajele trucate nu au lipsit din aceasta campanie

Candidatul Platformei DA in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, Andrei Nastase, a declarat dupa inchiderea sectiilor de votare ca a facut o campanie electorala corecta in care a demonstrat ca nu vrea sa castige voturile oamenilor cu orice pret. Nastase a afirmat ca cei care au iesit la vot au contribuit la edificarea democratiei in R. Moldova. continuă pe Adevărul

Dodon, prima reactie dupa inchiderea sectiilor de votare: Cei care m-au votat nu vor regreta aceasta decizie

Candidatul independent la functia de presedinte, actualul sef de stat Igor Dodon, a declarat dupa inchiderea sectiilor de votare ca cetatenii care l-au votat nu vor regreta aceasta decizie. Totodata, Dodon le-a multumit tuturor cetatenilor care au participat la vot, subliniind ca acestia au dat dovada de patriotism.

Maia Sandu, dupa inchiderea sectiilor de votare: Am vazut mai multe tentative de fraudare a alegerilor

Candidata PAS in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, Maia Sandu, le-a multumit cetatenilor care au iesit la vot, in special celor din diaspora care s-au prezentat masiv la sectiile de votare. Maia Sandu a afirmat ca a vazut mai multe tentative de fraudare a alegerilor, precum coruperea alegatorilor si transportarea organizata.

Andrei Nastase cere demisia ministrului de Externe si a sefului CEC pentru gestionare defectuoasa a votului din afara tarii

Candidatul Platformei DA in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, Andrei Nastase, a solicitat demisia ministrului de Externe, Oleg Tulea, si a presedinteului CEC, Dorin Cimil, pentru ca ar fi organizat defectuos procesul de votare din strainatate. Nastase a declarat ca la sectiile de votare din strainatate s-au format cozi imense deoarece autoritatile au refuzat sa deschida mai multe sectii.

VIDEO Andrei Nastase:Sa votam cu incredere pentru o Moldova de maine

Candidatul Platformei DA pentru prezidentialele din 1 noiembrie, Andrei Nastase, si-a exprimat dreptul la vot, in jurul orei 9. El a afirmat ca are multe asteptari de la aceste alegeri, pentru ca Moldova a ratat prea multe sanse pana acum. Nastase a chemat cetatenii la vot pentru Moldova de maine.

Renato Usatii: Avem probe video care arata cum alegatorii au fost mituiti si transportati organizat la sectiile de votare

Candidatul Partidului Nostru in alegerile din 1 noiembrie, Renato Usatii, a declarat dupa inchiderea sectiilor de votare ca are mai multe probe video care demonstraza ca s-a incercat fraudarea alegerilor prin coruperea alegatorilor si transportarea organizata a alegatorilor la sectiile de votare. El a spus ca va sesiza Procuratura Generala pe acest caz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )