Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andrian Candu: La 99 de ani de ani distanta de la Marea Unire, Romania continua sa sprijine Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Andrian Candu: La 99 de ani de ani distanta de la Marea Unire, Romania continua sa sprijine Republica Moldova

Presedintele Parlamentului de la Chisinau, Andrian Candu, a transmis un mesaj de felicitare in contextul Zilei Nationale a Romaniei. Speakerul moldovean a mentionat ca la 99 de ani de ani distanta de la infaptuirea Marii Uniri, Romania continua sa sprijine Republica Moldova in procesul de dezvoltare si parcursul sau european. continuă pe Adevărul

Andrian Candu: Cea mai mare provocare pentru Moldova este lipsa resurselor umane de calitate. Unii nu inteleg gravitatea ei

Seful Legislativului de la Chisinau, Andrian Candu, sustine ca cea mai mare provocare pentru Republica Moldova pe agenda interna o reprezinta lipsa resurselor umane de calitate, subliniind ca multi nu inteleg gravitatea acestei probleme. Speakerul a mentionat ca acest motiv a stat si la baza demararii reformei Guvernului, initiata in iulie curent.

Andrian Candu: Chisinaul si Tiraspolul nu sunt pregatiti pentru reintegrarea tarii

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a declarat joi, 30 noiembrie, ca Republica Moldova nu este pregatita pentru o eventuala reintegrare a tarii si ca negocierile in formatul 5+2 nici nu presupun o eventuala reintregire a tarii.

Reduceri eMAG la frigidere de Marea Unire a preturilor mici

EMAG. ro anunta oferte importante la electrocasnice cu ocazia campaniei Marea Unire a preturilor mici. Iata cateva dintre cele mai importante reduceri la frigidere:.

Ziua Nationala. Povestea singurului fotograf de la Marea Unire. Cine a fost soldatul care a imortalizat momentele de la Alba Iulia, din 1 decembrie 1918

Singurele fotografii care se pastreaza din timpul evenimentelor din 1 Decembrie 1918 sunt realizate de Samoila Marza, ajuns fotograful Unirii din intamplare. Avea 32 de ani, iar cu patru.

Marea Unire a preturilor mici la eMAG. Ce reduceri sunt la televizoare

Magazinul eMAG a dat startul campaniei Marea Unirea a preturilor mici. Printre multele oferte sunt reduceri si la televizoare. Iata cateva dintre cele mai atractive oferte:.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )