Libnet.ro
UNICEF

07:45

Angajari in MAI: posturile scoase la concurs

Adevărul Adevărul,
Angajari in MAI: posturile scoase la concurs

Peste 500 de posturi de conducere din cadrul Ministerului Afacerilor Interne si al structurilor subordonate au fost scoase la concurs, dupa ce Guvernul a aprobat in sedinta de vineri memorandumul propus in acest sens de MAI. Cele mai multe posturi scoase la concurs sunt la IGPR, IGSU si Jandarmeria Romana. continuă pe Adevărul

MAI, concurs pentru 500 de posturi de conducere

Peste 500 de posturi de conducere din cadrul Ministerului Afacerilor Interne si al structurilor subordonate au fost scoase la concurs, dupa ce Guvernul a aprobat in sedinta de ieri memorandumul propus in acest sens de MAI. Cele mai multe posturi scoase la concurs sunt la IGPR, IGSU si Jandarmeria Romana.

MAI scoate peste 500 de posturi de conducere la concurs: despre ce structuri este vorba

Peste 500 de posturi de conducere din cadrul Ministerului Afacerilor Interne si al structurilor subordonate au fost scoase la concurs, dupa ce Guvernul a aprobat, in sedinta de vineri, 9 noiembrie, memorandumul propus de MAI.

Vrei sa returnezi produsele comandate de la eMag si FashionDays? ncepnd de luni, poti face asta si n peste 500 de oficii postale

Cei care doresc sa returneze, in termen de 30 de zile de la achizitie, produsele comandate de pe eMag si FashionDays, vor putea face acest lucru, incepand de luni, 12 noiembrie, si in peste 500 de oficii postale din tara, a anuntat vineri Posta Romana. Clientul trebuie sa vina cu produsul ambalat in conditii aferente coletelor postale si sa prezinte oficiantului numarul AWB generat de site-ul retailerului dupa aprobarea cererii de retur.

Datele Ministerului Justitiei: Peste 500 de pedofili dovediti sunt liberi dupa ce au primit pedepse cu supendare

Peste 500 de pedofili dovediti au fost condamnati la inchisoare cu suspendare, potrivit datelor Directiei Nationale de Probatiuni din cadrul Ministerului Justitiei, arata o investigatie a jurnalistilor de la Li.

Peste 500 de soferi amendati pentru ca si-au parcat masinile pe trotuar si pe spatiul verde. Care sunt zonele in care vor actiona politistii locali in luna noiembrie

Politistii locali au aplicat 505 sanctiuni contraventionale, in suma de peste 150. 000 lei, si 276 de puncte penalizare, in luna octombrie 2018, in cadrul planului de masuri Parcarea 2018.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )