Libnet.ro
UNICEF

20:15

Angajari noi la MAI! Anuntul facut de ministrul Carmen Dan

Antena3 Antena3,
Angajari noi la MAI! Anuntul facut de ministrul Carmen Dan

Ministrul Carmen Dan a afirmat sambata ca in Ministerul Afacerilor Interne vor fi in acest an aproximativ 6. 000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se. continuă pe Antena3

Carmen Dan, despre deficitul de personal: Anul acesta, vom avea alaturi de noi, in marea familie a ministerului, aproximativ 6.000 de noi angajati

Ministrul Carmen Dan a afirmat sambata, la TVR1, ca Ministerul Afacerilor Interne va avea, in 2018, aproximativ 6. 000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se poata acoperi deficitul de 23. 000 de oameni, relateaza Agerpres.

Carmen Dan: Vom avea aproximativ 6.000 de noi angajati in minister

Ministrul Carmen Dan a afirmat sambata ca in Ministerul Afacerilor Interne vor fi in acest an aproximativ 6. 000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se poata acoperi deficitul de 23. 000 de oameni.

in 2018 vom avea aproximativ 6.000 de angajati noi in minister

Ministrul Carmen Dan a afirmat astazi ca in Ministerul Afacerilor Interne vor fi in acest an aproximativ 6. 000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se poata acoperi deficitul de 23. 000 de oameni.

Mesajul lui Raetchi catre Dragnea si Carmen Dan, dupa ce un obiectiv cu grad ridicat de risc, pazit de jandarmi, a fost spart de hoti

Deputatul liberal Ovidiu Raetchi, vicepresedinte al Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala, sustine ca spargerea resedintei ambasadorului din Pakistan, obiectiv cu grad ridicat de risc pazit de jandarmi, ar trebui sa-i arate ministrului de Interne Carmen Dan faptul ca Jandarmeria trebuie sa-si perfectioneze atributiile, nu sa primeasca sarcini bizare.

Anuntul facut de cel mai bun student din Romania: Voi pleca din tara. Sper sa ma intorc

Cei mai buni studenti romani din Romania si din strainatate au fost premiati la cea de-a IX-a editie a Galei Ligii Studentilor Romani din Strainatate LSRS), in cadrul unei festivitati.

Anuntul facut de Liviu Dragnea privind majorarile salariale din sanatate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, pe Facebook, ca majorarile salariale din sanatate au redus semnificativ plecarile medicilor din Romania, afirmand ca este una din cele mai.

Doliu in politica. Anuntul facut de Calin Popescu Tariceanu

Este doliu in politica! Andrei Alexandru, fostul consilier al lui Nicolae Vacaroiu, a murit in aceasta dimineata. Anuntul a fost facut de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )