Libnet.ro
UNICEF

08:15

in 2018 vom avea aproximativ 6.000 de angajati noi in minister

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in 2018 vom avea aproximativ 6.000 de angajati noi in minister

Ministrul Carmen Dan a afirmat astazi ca in Ministerul Afacerilor Interne vor fi in acest an aproximativ 6. 000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se poata acoperi deficitul de 23. 000 de oameni. continuă pe Ziarul Bursa

Carmen Dan: Vom avea aproximativ 6.000 de noi angajati in minister

Ministrul Carmen Dan a afirmat sambata ca in Ministerul Afacerilor Interne vor fi in acest an aproximativ 6. 000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se poata acoperi deficitul de 23. 000 de oameni.

Carmen Dan, despre deficitul de personal: Anul acesta, vom avea alaturi de noi, in marea familie a ministerului, aproximativ 6.000 de noi angajati

Ministrul Carmen Dan a afirmat sambata, la TVR1, ca Ministerul Afacerilor Interne va avea, in 2018, aproximativ 6. 000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se poata acoperi deficitul de 23. 000 de oameni, relateaza Agerpres.

ANM: Nu vom avea nici ger, nici ninsori de Boboteaza. Nu mai este ca acum 50-80 de ani

Temperaturile minime in urmatoarele doua zile vor fi peste cele normale in aceasta perioada si nu vom avea nici ger, nici ninsori, a declarat vineri, pentru Agerpres, meteorologul de serviciu din cadrul.

Gabriela Firea: In 2018 vor demara mai multe proiecte noi de infrastructura printre care supralargire Ghencea- Domnesti, Pasaj Doamna Ghica, Pasaj Petricani, Pasaj Andronache - CF Bucuresti Constanta

In 2018 vor demara mai multe proiecte noi de infrastructura printre care extindere si supralargire Ghencea- Domnesti, Pasaj Doamna Ghica cu Colentina, Pasaj Petricani -Bucuresti Nord, Pasaj Andronache - CF Bucuresti Constanta, Pasaj spre cartierul Henry Coanda, largire si reabilitare Pod CF Constanta, a anuntat miercuri, primarul general Gabriela Firea. Aceasta declarat ca vor continua si proiectele deja incepute: Pasaul Ciurel, largire Fabrica de Glucoza, parkride Cora Pantelimon, Pasaj Nicolae Grigorescu- Splai Dudescu.

In 2018 vor demara mai multe proiecte noi de infrastructura

Liniile tramvaielor 16, 1 si 32 vor avea culoar unic in acest an, a declarat astazi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Ea a spus ca, in vederea fluidizarii circulatiei in Bucuresti, va continua programul de culoar unic pentru tramvai pe mai multe linii, vor continua o serie de proiecte demarate anul trecut, ce vizeaza extinderea si supralargirea unor pasaje, demararea lucrarilor pentru altele noi, precum si constructia de parcari.

Acestea sunt zodiile care se imbogatesc in 2018. Vor avea parte de castiguri financiare insemnate

Anul 2018 se anunta un an bun pentru toate zodiile, dar pentru anumiti nativi va fi un an cu adevarat exceptional din punct de vedere financiar. Zodiile care se imbogatesc in.

Angajari noi la MAI! Anuntul facut de ministrul Carmen Dan

Ministrul Carmen Dan a afirmat sambata ca in Ministerul Afacerilor Interne vor fi in acest an aproximativ 6. 000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se.

Primaria Devei va taia salariile cu 20 la suta si va concedia aproximativ 150 de angajati

Primaria Devei va taia salariile cu 20 la suta si va concedia aproximativ 150 de angajati dupa ce noul primar, Florin Oancea, a descoperit ca fondul de salarii de anul trecut a fost de trei ori mai mare decat banii alocati pentru investitii, scrie glasul-hd. ro.

Hunedoara: Primaria Deva va taia salariile cu 20 la suta si va concedia aproximativ 150 de angajati

Primaria Devei va taia salariile cu 20 la suta si va concedia aproximativ 150 de angajati dupa ce noul primar, Florin Oancea, a descoperit ca fondul de salarii de anul trecut a fost de trei ori mai mare decat banii alocati pentru investitii, scrie glasul-hd. ro.

Apple va renunta la OLED-urile Samsung pentru iPhone X Plus

In mod inevitabil, in 2018, vom avea parte de un iPhone X Plus. Acesta va avea un ecran OLED de dimensiuni mai generoase, dar se pare ca nu va fi produs de Samsung. S-au scris multe articole despre modul in care vanzarile de iPhone X fac o treaba foarte buna la a-i imbogati pe cei [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )