Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Dan: Vom avea aproximativ 6.000 de noi angajati in minister

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Carmen Dan: Vom avea aproximativ 6.000 de noi angajati in minister

Ministrul Carmen Dan a afirmat sambata ca in Ministerul Afacerilor Interne vor fi in acest an aproximativ 6. 000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se poata acoperi deficitul de 23. 000 de oameni. continuă pe Wall-Street Ro

in 2018 vom avea aproximativ 6.000 de angajati noi in minister

Ministrul Carmen Dan a afirmat astazi ca in Ministerul Afacerilor Interne vor fi in acest an aproximativ 6. 000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se poata acoperi deficitul de 23. 000 de oameni.

Carmen Dan, despre deficitul de personal: Anul acesta, vom avea alaturi de noi, in marea familie a ministerului, aproximativ 6.000 de noi angajati

Ministrul Carmen Dan a afirmat sambata, la TVR1, ca Ministerul Afacerilor Interne va avea, in 2018, aproximativ 6. 000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se poata acoperi deficitul de 23. 000 de oameni, relateaza Agerpres.

Angajari noi la MAI! Anuntul facut de ministrul Carmen Dan

Ministrul Carmen Dan a afirmat sambata ca in Ministerul Afacerilor Interne vor fi in acest an aproximativ 6. 000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se.

Mesajul lui Raetchi catre Dragnea si Carmen Dan, dupa ce un obiectiv cu grad ridicat de risc, pazit de jandarmi, a fost spart de hoti

Deputatul liberal Ovidiu Raetchi, vicepresedinte al Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala, sustine ca spargerea resedintei ambasadorului din Pakistan, obiectiv cu grad ridicat de risc pazit de jandarmi, ar trebui sa-i arate ministrului de Interne Carmen Dan faptul ca Jandarmeria trebuie sa-si perfectioneze atributiile, nu sa primeasca sarcini bizare.

ANM: Nu vom avea nici ger, nici ninsori de Boboteaza. Nu mai este ca acum 50-80 de ani

Temperaturile minime in urmatoarele doua zile vor fi peste cele normale in aceasta perioada si nu vom avea nici ger, nici ninsori, a declarat vineri, pentru Agerpres, meteorologul de serviciu din cadrul.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )