Libnet.ro
UNICEF

18:30

Carmen Dan, despre deficitul de personal: Anul acesta, vom avea alaturi de noi, in marea familie a ministerului, aproximativ 6.000 de noi angajati

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan, despre deficitul de personal: Anul acesta, vom avea alaturi de noi, in marea familie a ministerului, aproximativ 6.000 de noi angajati

Ministrul Carmen Dan a afirmat sambata, la TVR1, ca Ministerul Afacerilor Interne va avea, in 2018, aproximativ 6. 000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se poata acoperi deficitul de 23. 000 de oameni, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Carmen Dan: Vom avea aproximativ 6.000 de noi angajati in minister

Ministrul Carmen Dan a afirmat sambata ca in Ministerul Afacerilor Interne vor fi in acest an aproximativ 6. 000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se poata acoperi deficitul de 23. 000 de oameni.

Angajari noi la MAI! Anuntul facut de ministrul Carmen Dan

Ministrul Carmen Dan a afirmat sambata ca in Ministerul Afacerilor Interne vor fi in acest an aproximativ 6. 000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se.

Mesajul lui Raetchi catre Dragnea si Carmen Dan, dupa ce un obiectiv cu grad ridicat de risc, pazit de jandarmi, a fost spart de hoti

Deputatul liberal Ovidiu Raetchi, vicepresedinte al Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala, sustine ca spargerea resedintei ambasadorului din Pakistan, obiectiv cu grad ridicat de risc pazit de jandarmi, ar trebui sa-i arate ministrului de Interne Carmen Dan faptul ca Jandarmeria trebuie sa-si perfectioneze atributiile, nu sa primeasca sarcini bizare.

Game of Thrones NU se mai difuzeaza anul acesta!

Reprezentantii HBO au anuntat oficial ca ultimul sezon al serialului Game Of Thrones nu va mai fi difuzat anul acesta, in vara, asa cum era asteptat, ci abia anul viitor.

Cele trei zodii care anul acesta vor fi mai indragostite ca niciodata

Iata care sunt cele trei zodii carora inima le va bate puternic anul acesta: Taur Asteptarea ia sfarsit. Ai suferit multa vreme de singuratate, insa in 2018 norocul iti surade in plan sentimental. Te indragostesti.

Ce artisti se lupta anul acesta la Eurovision

Multi artisti cunoscuti s-au inscris in cursa pentru Eurovision 2018 si au fost selectati sa participe in semifinalele competitiei. Iata intreaga lista cu cele 60 de piese selectate de juriul de specialitate.

Consumul final de energie al tarii va creste cu 2,8% anul acesta

Consumul final de energie al tarii va fi in crestere anul acesta cu 2,8% comparativ cu 2017, si va ajunge la valoarea de 23,8 milioane de tone echivalent petrol tep), potrivit ultimelor estimari ale Comisiei Nationale de Prognoza CNP).

in 2018 vom avea aproximativ 6.000 de angajati noi in minister

Ministrul Carmen Dan a afirmat astazi ca in Ministerul Afacerilor Interne vor fi in acest an aproximativ 6. 000 de angajati noi, adaugand ca se doreste ca in cel mult patru ani sa se poata acoperi deficitul de 23. 000 de oameni.

Va ramane in istorie. Carmen Harra, despre momentele de cumpana ale Romaniei de anul acesta

Carmen Harra a vorbit de curand despre momentele dificile care vor avea loc in Romania acestuia an. Clarvazatoarea sustine ca 2018 va fi un an al schimbarilor profunde si ca exista.

VA RAMANE iN ISTORIE. Carmen Harra, despre momentele de CUMPANA ale Romaniei de ANUL ACESTA

Carmen Harra a vorbit de curand despre momentele dificile care vor avea loc in Romania acestuia an. Clarvazatoarea sustine ca 2018 va fi un an al schimbarilor profunde si ca exista.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )