Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un angajat al unui grup petrolier francez a fost rapit in Egipt

Antena3 Antena3,
Un angajat al unui grup petrolier francez a fost rapit in Egipt

Un cetatean croat, angajat al unui grup petrolier francez, a fost rapit in Egipt de indivizi inarmati, a informat vineri Ministerul de Externe croat, citat de AFP. Barbatul in varsta de 31 de ani, i. continuă pe Antena3

Egipt: Un cetatean croat, angajat al unui grup petrolier francez, a fost rapit

Un cetatean croat, angajat grupui petrolier francez CGG, a fost rapit in Egipt de indivizi inarmati. Barbatul, in varsta de 31 de ani, a fost identificat cu initialele TS, noteaza Agerpres. Se pare ca a fost.

Sechestru pe bunuri de 2 miliarde euro ale unui grup mafiot calabrez ce controla societati si in Romania

Justitia italiana a pus miercuri sub sechestru bunuri in valoare de circa doua miliarde de euro apartinand unui grup al mafiei calabreze care opera in sectorul pariurilor si care controla societati si in Romania, informeaza un comunicat citat de AFP si Reuters.

Italia: Justitia italiana a pus sechestru pe bunuri de 2 miliarde de euro care apartineau unui grup al mafiei calabreze care opera in sectorul pariurilor

Justitia italiana a pus sechestru pe bunuri de doua miliarde de euro care apartineau unui grup al mafiei calabreze care opera in sectorul pariurilor si care controla societati si in Romania. Bunurile sunt.

Sechestru RECORD pe bunurile unui grup mafiot calabrez. Mafia avea legaturi si in Romania

Justitia italiana a pus miercuri sub sechestru bunuri in valoare de circa doua miliarde de euro apartinand unui grup al mafiei calabreze care opera in sectorul pariurilor si care controla societati si in Romania.

Liderul unui grup terorist afiliat Al-Qaida a fost ucis intr-o lovitura aeriana americana in Siria

Presupusul lider al grupului Khorasan, afiliat la miscarea Al-Qaida in Siria, a fost ucis in aceasta tara intr-o lovitura aeriana americana la inceputul lunii iulie, a anuntat marti Pentagonul, informeaza.

Scrisoare deschisa a unui grup de profesori de economie, analisti si antreprenori: Nu vrem ca reducerea taxelor sa ajunga tapul ispasitor

Un grup de profesori de economie, analisti si antreprenori a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis, premierului Victor Ponta, sefului Senatului Calin Popescu Tariceanu in care solicita reducerea poverii fiscale si scaderea cheltuielilor statului, inclusiv prin reformarea sistemului de pensii si restructurarea serviciilor publice sau interzicerea deficitelor bugetare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )