Libnet.ro
UNICEF

17:00

Angajatii din Finante vor sa protesteze, din nou, maine, la Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Angajatii din Finante vor sa protesteze, din nou, maine, la Bucuresti

Angajatii din Finante au incheiat, ieri, protestul in jurul orei 13:00, dar au anuntat ca se vor mobiliza pentru o noua actiune similara in cursul zilei de miercuri, cand angajati din toata tara vor fi chemati sa protesteze la Bucuresti, la sediul Ministerului Finantelor Publice, intrucat in urma aplicarii noii legi a salarizarii unitare peste 12. 000 de angajati din sector vor avea salarii diminuate intre 10% si 35%. continuă pe Ziarul Bursa

Protestele angajatilor de la Finante continua in tara. in Bucuresti nu se lucreaza deloc

Sute de salariatii din finante continua, marti, protestele in tara. in Bucuresti nu se protesteaza astazi, a declarat, pentru Mediafax, presedintele Sed Lex, Vasile Marica. Protestul spontan al.

Protest spontan al angajatilor din Finante s-a incheiat. Manifestantii au anuntat ca se vor mobiliza, miercuri, pentru o noua actiune de protest

Peste 22. 000 de angajati din cadrul Ministerului de Finante protesteaza, luni, fiind nemultumiti de Legea salarizarii, care, sustin sindicalistii, ar duce la micsorarea salariilor lucratorilor din domeniu. Stire in curs de actualizare.

Premierul Grindeanu va discuta, miercuri, cu presedintele Fiscului despre nemultumirea angajatilor din Finante

Premierul Sorin Grindeanu si presedintele ANAF, Bogdan Stan, se vor intani, miercuri, pentru a discuta despre Legea salarizarii si despre nemultumirile din cadrul institutiilor sistemului institutional al Finantelor, a declarat purtatorul de cuvant, Alina Petrescu.

Abia din 2022 vor fi corectate toate inechitatile privind salarizarea din sistemul public

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat marti, in Comisia de munca din Senat unde au inceput dezbaterile asupra legii salarizarii, ca inechitatile din sistemul bugetar vor fi corectate abia in 2022, spunandu-le senatorilor ca este dispusa la concesii cu doua conditii: legea sa fie sustenabila financiar si sa nu ii fie schimbat fondul.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )