Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angela Gheorghiu: Spectacolul de la EUROVISION s-a indepartat dramatic de ce este artistul Cezar.

România Liberă România Liberă,
Angela Gheorghiu: Spectacolul de la EUROVISION s-a indepartat dramatic de ce este artistul Cezar.

Soprana romana Angela Gheorghiu a declarat, intr-un comunicat remis MEDIAFAX, ca spectacolul prezentat de Cezar la Eurovision s-a indepartat dramatic de ceea ce este artistul Cezar Ouatu, precizand ca acesta trebuie sa se reintoarca la muzica buna si bunul gust. Angela Gheorghiu isi prezinta, in comunicatul remis MEDIAFAX, punctul de vedere profesional privind participarea lui Cezar Ouatu la Eurovision. In decembrie 2012 am crezut de cuviinta sa va pot prezenta si mai ales sa aduc . continuă pe România Liberă

Angela Gheorghiu, despre Cezar Ouatu: Sunt fericita ca te-am descoperit

Intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, soprana Angela Gheorghiu spune ca adevarata fata a lui Cezar Ouatu se va arata in viitor, dincolo de competitia de la Eurovision, care este un concurs pop si are un show specific. Soprana reafirma ca suntem cu totii foarte mandri, de calificarea lui Cezar Ouatu in finala de la Eurovision.

Angela Gheorghiu: Sunt fericita ca l-am descoperit pe Cezar.

Soprana Angela Gheorghiu spune ca este foarte mandra de Cezar, scrie Mediafax. E a precizat ca este fericita ca l-a descoperit pe artistul care joi seara s-a calificat in finala Eurovision 2013. Intr-o postare pe contul sau oficial de Facebook, Angela Gheorghiu a postat o fotografie in care apare impreuna cu Cezar, soprana romana precizand ca Eurovision este o competitie pop, cu un anumit tip specific de show. Pe adevaratul Cezar Ouatu il veti descoperi in viitor!, scrie .

Succes al invitatilor sopranei Angela Gheorghiu in concertul de la Londra

Tenorul Teodor Ilincai si ceilalti interpreti lirici invitati de soprana Angela Gheorghiu la Londra, au sustinut, pe 10 mai, o reprezentatie de exceptie, sub indrumarea dirijorului Tiberiu Soare. Concertul face parte dintr-o serie de interpretari in care soprana urca pe scena alaturi de artisti romani pe marile scene ale lumii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )