Libnet.ro
UNICEF

16:01

Angela Merkel avertizeaza ca problema refugiatilor ar putea fi o provocare mai mare pentru Uniunea Europeana decat criza din Grecia

B1 B1,
Angela Merkel avertizeaza ca problema refugiatilor ar putea fi o provocare mai mare pentru Uniunea Europeana decat criza din Grecia

Cancelarul german, Angela Merkel, a condamnat duminica atacurile asupra unor centre pentru refugiati din Germania si a avertizat ca problema cererilor de azil s-ar putea doveni mai mare grava pentru Uniunea. continuă pe B1

Angela Merkel afirma ca problema refugiatilor ar putea fi o provocare mai mare pentru UE decat criza din Grecia

Cancelarul german Angela Merkel a condamnat duminica atacurile asupra unor centre pentru refugiati din Germania si a avertizat ca problema azilului ar putea deveni o provocare mai mare pentru Uniunea Europeana decat criza financiara din Grecia, relateaza AFP in pagina electronica.

Merkel AVERTIZEAZA: Problema refugiatilor ar putea deveni o PROVOCARE mai mare pentru UE decat criza elena

Cancelarul german, Angela Merkel, a condamnat, duminica, atacurile asupra unor centre pentru refugiati din Germania si a avertizat ca problema azilului ar putea deveni o provocare mai mare pentru Uniunea Europeana decat criza financiara greaca.

Merkel: Problema refugiatilor, o provocare mai mare pentru UE decat criza greaca

Cancelarul german, Angela Merkel, a condamnat duminica atacurile asupra unor centre pentru refugiati din Germania si a avertizat ca problema azilului ar putea deveni o provocare mai mare pentru Uniunea Europana.

Angela Merkel, ingrijorata de problema refugiatilor

Cancelarul german Angela Merkel considera ca Uniunea Europeana va fi nevoita de acum inainte sa se ocupe de problema refugiatilor mai mult decat de alte chestiuni, cum ar fi Grecia ori stabilitatea zonei euro,.

Angela Merkel: UE trebuie sa se ocupe de problema refugiatilor. Ne trebuie o politica europeana comuna in materie de azil

Cancelarul german Angela Merkel considera ca Uniunea Europeana va fi nevoita de acum inainte sa se ocupe de problema refugiatilor mai mult decat de alte chestiuni, cum ar fi de exemplu criza din Grecia,.

Angela Merkel nu exclude posibilitatea unui al patrulea mandat de cancelar

Angela Merkel a declarat ca nu a exclus posibilitatea de a candida pentru un al patrulea mandat de cancelar al Germaniei in 2017, in contextul in care cel mai puternic lider european continua sa se bucure de un.

Angela Merkel va vizita Brazilia pentru a da o noua dimensiune relatiilor cu principala putere a Americii de Sud

Cancelarul german Angela Merkel va pleca miercuri in Brazilia impreuna cu sase membri ai Cabinetului ei pentru a conduce alaturi de presedinta Braziliei, Dilma Roussef, primele consultari bilaterale.

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )