Libnet.ro
UNICEF

15:30

Angela Merkel face anuntul fantastic in Germania. Ce veste au primit sute de mii de romani

Playtech Playtech,
Angela Merkel face anuntul fantastic in Germania. Ce veste au primit sute de mii de romani

Vaccinurile cu coronavirus arata o cale de iesire din pandemie. Acestea pot fi adaptate pentru noile variante ale virusului. Germania ar trebui sa poata vaccina toti cetatenii pana la sfarsitul verii, a declarat joi cancelarul german Angela Merkel. Cancelarul german Angela Merkel anunta vaccinari record Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca Guvernul german va . continuă pe Playtech

Angela Merkel a facut anuntul oficial. Ce se va intampla in Germania, mii de romani trebuie sa afle

Angela Merkel a facut anuntul oficial. Ce se va intampla in Germania, mii de romani trebuie sa afle. Vestile nu sunt deloc bune in ceea ce priveste pandemia de coronavirus. Cati morti de covid a inregistrat Germania in ultimele 24 de ore, cititi in randurile de mai jos. Angela Merkel a facut anuntul oficial. Ce .

Germania ar putea prelungi lockdown-ul pana la 15 februarie. Sedinta tensionata intre Angela Merkel si premierii landurilor germane. Situatia scolilor, in centrul divergentelor

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, efectueaza marti o intalnire in sistem de videoconferinta cu premierii celor 16 landuri germane, intr-o sedinta in care sunt analizate masurile nationale pentru.

Angela Merkel: Pana la sfarsitul verii vom vaccina anti-COVID-19 fiecare german

Angela Merkel a anuntat, joi, ca toata populatia Germaniei va fi vaccinata anticoronavirus pana la sfarsitul verii. Totodata, cancelarul german a cerut ca toate eforturile sa se concentreze pe evitarea.

Angela Merkel a discutat cu Vladimir Putin despre posibilitatea unei colaborari privind un vaccin

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat, joi, ca a discutat cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin, despre posibilitatea colaborarii pentru producerea in comun a unui vaccin anticoronavirus, potrivit Mediafax.

Enigma Angela Merkel. A fost casatorita de doua ori, este mama vitrega, iar sotul actual e poreclit Fantoma de la Opera

Doar la casele regale mai vedem domnii atat de longevive ca ale ei. Cu toate acestea, anul acesta ne pregatim sa ne despartim de cancelarul german Angela Merkel, dupa nu mai putin de 15 ani de mandat.

China face anuntul crunt. Este panica dupa decizia asta: se intampla acum

Este incredibil la ce decizie au ajuns chinezii! China a adoptat acum o lege care autorizeaza pentru prima oara garda de coasta sa traga asupra navelor straine, transmite Reuters. China face anuntul crunt. Este panica dupa decizia asta Autoritatile de la Beijing au adoptat o lege care autorizeaza in premiera paza de coasta chineza sa .

Angela Merkel, nerabdatoare sa deschida un nou capitol al prieteniei dintre Germania si SUA

Instalarea la Casa Alba a presedintelui Joe Biden este salutata de cancelarul german Agela Merkel. Se va deschide astfel un nou capitol in relatiile celor doua tari.

Germania prelungeste carantina pana la jumatatea lunii februarie. Angela Merkel: A sosit momentul in care trebuie sa luam masuri pentru prevenire

Germania prelungeste carantina pana la jumatatea lunii februarie, pentru a preveni raspandirea COVID-19, in special a mutatiilor si noilor tulpini provenite din Africa de Sud si Marea Britanie. Restaurantele,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )