Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angela Merkel: Lupta impotriva antisemitismului este datoria noastra

Antena3 Antena3,
Angela Merkel: Lupta impotriva antisemitismului este datoria noastra

Cancelarul Angela Merkel i-a indemnat pe germani sa combata antisemitismul, in cadrul unui discurs sustinut in fata catorva mii de persoane reunite duminica la Berlin cu scopul de a denunta intensificarea. continuă pe Antena3

Angela Merkel: Lupta impotriva antisemitismului este datoria noastra

Cancelarul Angela Merkel i-a indemnat recent pe germani sa combata orice forma de antisemitism, in contextul in care mii de persoane s-au reunit duminica la Berlin sa denunte intensificarea violentelor impotriva evreilor, mai ales in urma conflictului recent dintre Israel si Palestina, informeaza AFP.

Angela Merkel afirma ca Germania va lupta cu toate fortele impotriva antisemitismului

Germania va face tot ce ii sta in puteri pentru a lupta impotriva antisemitismului, a declarat duminica cancelarul german Angela Merkel, intr-un discurs rostit in fata a mii de persoane adunate la Berlin pentru a participa la o manifestatie de protest impotriva cresterii violentelor antisemite in Europa in urma conflictului israeliano-palestinian din Fasia Gaza.

Berlin. Merkel ii indeamna pe germani sa lupte impotriva antisemitismului

Angela Merkel, cancelarul Germanei, si-a indemat concetatenii sa combata antisemitismul. indemnul a fost facut, duminica, in fata catorva mii de persoane reunite duminica la Berlin cu scopul de a denunta intensificarea violentelor impotriva evreilor in Europa, in urma conflictului israeliano-palestinian, informeaza Mediafax.

SUA are zece tari arabe aliate in lupta impotriva gruparii Stat Islamic

Zece tari arabe, inclusiv Arabia Saudita, au anuntat joi ca se vor implica in lupta SUA impotriva extremistilor din cadrul Statului Islamic in Irak si Siria, se arata intr-un comunicat publicat in incheierea unei reuniuni la Jeddah, in prezenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )