Libnet.ro
UNICEF

10:30

SUA are zece tari arabe aliate in lupta impotriva gruparii Stat Islamic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
SUA are zece tari arabe aliate in lupta impotriva gruparii Stat Islamic

Zece tari arabe, inclusiv Arabia Saudita, au anuntat joi ca se vor implica in lupta SUA impotriva extremistilor din cadrul Statului Islamic in Irak si Siria, se arata intr-un comunicat publicat in incheierea unei reuniuni la Jeddah, in prezenta. continuă pe Wall-Street Ro

Zece tari arabe se alatura SUA pentru combaterea gruparii Stat Islamic

Zece tari arabe, intre care Arabia Saudita, au acceptat joi sa se implice alaturi de Statele Unite in lupta impotriva extremistilor din cadrul Statului Islamic in Irak si Siria. Arabia Saudita, Bahrain,.

Zece tari arabe se alatura SUA pentru combaterea gruparii Stat Islamic

Zece tari arabe, intre care Arabia Saudita, au acceptat joi sa se implice alaturi de Statele Unite in lupta impotriva extremistilor din cadrul Statului Islamic in Irak si Siria, potrivit unui comunicat.

Zece tari arabe si Statele Unite s-au inteles sa combata Statul Islamic fiind posibila o campanie militara coordonata

Zece tari arabe au acceptat joi sa se implice in mod activ alaturi de Statele Unite in lupta impotriva extremistilor din cadrul Statului Islamic in Irak si Siria, potrivit unui comunicat publicat la incheierea unei reuniuni la Jeddah, Arabia Saudita. La intalnirea din statul arab a fost in prezent si secretarul de Stat american, John Kerry, informeaza AFP si BBC.

John Kerry se afla in vizita in Arabia Saudita pentru mobilizarea tarilor din regiune impotriva Statului Islamic

Secretarul de stat american John Kerry a sosit joi in Arabia Saudita pentru a incerca sa mobilizeze zece tari arabe si Turcia in lupta impotriva Statului Islamic SI) prin consolidarea cooperarii lor .

Irakul are un nou Guvern si incepe lupta impotriva Statului Islamic

Guvernul conturat de Haidar al-Abadi a fost aprobat luni de Parlamentul irakian si urmeaza ca premierul sa desemneze doi ministri care sa coordoneze lupta impotriva teroristilor Statului Islamic, efort la care vor participa peste 40 de state.

John Kerry: SUA nu duc un razboi impotriva Statului Islamic ci o actiune antiterorista. 10 tari arabe se alatura SUA

John Kerry, secretarul de stat american, a afirmat joi ca Statele Unite nu duc un razboi impotriva gruparii Stat Islamic SI), ci o vasta actiune antiterorista, informeaza Mediafax.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2966 seconds )