Libnet.ro
UNICEF

05:15

Angela Merkel sustine ca acordul de liber schimb dintre Uniunea Europeana si Statele Unite nu mai poate fi semnat

România Liberă România Liberă,
Angela Merkel sustine ca acordul de liber schimb dintre Uniunea Europeana si Statele Unite nu mai poate fi semnat

Cancelarul german Angela Merkel a precizat, joi, ca acordul de liber schimb dintre Uniunea Europeana si Statele Unite TTIP) nu mai poate fi semnat, in conditiile in care presedintele ales Donald Trump a anuntat ca doreste sa aplice o politica protectionista, in mandatul sau,. continuă pe România Liberă

Angela Merkel: Frank-Walter Steinmeier, un candidat excelent la presedintia Germaniei

Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, este un candidat excelent pentru functia de presedinte, a declarat luni canceladul Angela Merkel, la cateva ore dupa ce partidul sau, Uniunea Crestin Democrata CDU) a anuntat ca il va sustine pe social-democratul Steinmeier pentru aceasta functie, scrie Reuters.

Angela Merkel se pregateste pentru al patrulea mandat de cancelar. Este vazuta ca fiind liderul lumii libere dupa alegerea lui Trump (VIDEO)

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, vreasa candideze pentru al patrulea mandat in anul 2017, afirma Norbert Rottgen, un politician din cadrul formatiunii Uniunea Crestin-Democrata CDU,.

Barack Obama, primit de Angela Merkel la Berlin. Cei doi lideri afirma ca prietenia dintre SUA si Germania are la baza valori liberal-democratice

Presedintele american Barack Obama a ajuns, miercuri seara, la Berlin, unde se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel. Aceasta este ultima vizita oficiala in Europa, in calitate ca presedinte al Statelor Unite.

Angela Merkel vrea sa candideze pentru un al patrulea mandat de cancelar. Oficial german: Este absolut hotarata

Cancelarul german Angela Merkel ar putea candida pentru un al patrulea mandat, la alegerile legislative din septembrie 2017, potrivit unuia dintre colaboratorii sai.

Angela Merkel va candida pentru al patrulea mandat de cancelar german

Cancelarul german Angela Merkel va candida pentru un al patrulea mandat, la alegerile de anul viitor, a declarat pentru CNN un politician de rang inalt din partidul sau.

Angela Merkel lanseaza un apel dupa victoria lui Donald Trump: Trebuie sa aratam ca suntem o Germanie deschisa la minte

Cancelarul german Angela Merkel a lansat luni un apel prin care pledeaza pentru o Germanie deschisa la minte, anunta Mediafax. Aceasta avertizeaza ca victoria la presedintia Americii a lui Donald.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )