Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angelina Jolie, primul mesaj dupa divortul de Brad Pitt: Sustin proiectul ce vizeaza includerea acuzatiilor de infractiuni comise asupra copiilor (VIDEO)

B1 B1,
Angelina Jolie, primul mesaj dupa divortul de Brad Pitt: Sustin proiectul ce vizeaza includerea acuzatiilor de infractiuni comise asupra copiilor (VIDEO)

Angelina Jolie a sustinut primul discurs public dupa despartirea de Brad Pitt. Actrita a trimis un mesaj video in numele Organizatiei Natiunilor Unite pentru a lauda Curtea Penala Internationala cu. continuă pe B1

Angelina Jolie a sustinut primul discurs public dupa despartirea de Brad Pitt

Angelina Jolie a sustinut primul discurs public dupa despartirea de Brad Pitt prin intermediul unui mesaj video inregistrat in numele Organizatiei Natiunilor Unite ONU), cu privire la noile politici internationale din domeniul drepturilor copiilor, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de News. ro.

Angelina Jolie il acuza pe Brad Pitt de abuz asupra copiilor? PRIMUL MESAJ al actritei dupa divort (VIDEO)

Angelina Jolie a sustinut primul discurs public dupa despartirea de Brad Pitt. Actrita a trimis un mesaj video in numele Organizatiei Natiunilor Unite pentru a lauda Curtea Penala Internationala cu.

Trebuie sa traiesti viata, sa explorezi. Andreea Marin, mai optimista ca niciodata. Cum arata viata vedetei dupa divortul de Tuncay Ozturk (FOTO)

Divortul de sotul sau Tuncay Ozturk nu pare sa o afecteze deloc pe Andreea Marin, sau cel putin asta arata. Vedeta a fost prezenta la un eveniment monden si a aratat cum nu se poate mai bine. Chiar daca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2016 seconds )